Sidevisninger i alt

mandag den 31. januar 2011

Løb..cykel og løb..

Har ikke nået at skrive de sidste 3 dage, men stille har dagenes træning ikke stået. Lørdag, vågnede jeg jo op til sne, så hurtig ændring af planer. Fik Lynge overtalt med en lille tur på knap 12 km rundt om søerne. Hun mente dog hun lignede en der var på Hubertus-jagt..en hest med fråde ud af munden. Men det var så kun en fornemmelse kan jeg trøste med!
Søndag..sol...dejligt.
I dag, var det så løbetur med Lynge igen. Vi har lavet dagene om fra tirsdag og torsdag til mandag og onsdag. Nu starter klubben jo snart op...
I morgen er der så fridag..MEN der står den på en cykeltur - virksund og så tager jeg den derfra og ser hvor langt jeg kommer omkring. Der er vist lovet regn. Onsdag er det så løb..torsdag cykel og fredag..er træningsfri dag.

fredag den 28. januar 2011

Kollegial løbetur..

Vidste Per fra arbejdet havde taget en enkelt tur rundt om søen, og ville starte op med løb igen. Tænkte så lige...jeg hopper ski med søen rundt. Så havde forberedt Per på han havde selskab...allerede torsdag. Det var han helt ok med. Vi havde faktisk en dag, der endnu engang var lidt stressende. Frokost tog 8 minutter at "kaste" i halsen, for at knokle på og se om vi ikke nok kunne nå sidste patient på dagens program...
Jeg må indrømme, jeg havde trætte stænger da jeg hoppede i løbetøjet. Men trængte til en god gang frisk luft. Mødte så lige Jens (tidligere vejleder, som også arbejder på "min" (ha ha ha) afdeling. Hva...skal du ud og løbe? Øh ja svarede jeg..(stod jo ligesom i løbetøjet ;) ). Nåh..okay..med Per?? Yeps... svarede jeg. "Ej hvor er det frisk af jer". Har faktisk overvejet at lave en lille "fredag´s løber" og sætte opslag op, så hele OP og ANÆ er velkommen med rundt og blive luftet af inden weekendens fede mad..
Turen gik rigtig godt. Må sige efter han har stået stille i over et år, gik det fantastisk godt. Imponeret!
Det var rigtig rart med en god snak på turen, for det var det bestemt. Nok også noget der er brug for, da man næsten kun ser dem man er på op-stue med i tiden. Så nu må vi se om det bliver til en fast ruteplan...

torsdag den 27. januar 2011

En løbetur med shopping indlagt..

Fik lige ordnet et par ting efter job, og havde taget løbetøj på da jeg skulle klæde om. Så fik løbet op i byen, afl mit Polar ur, så jeg kan få kommunikation mellem pulsbælte og ur tilbage, og hjem hvor jeg ventede på Lynge ville skrive hun var klar. Maja nåede så lige at fortælle, der ikke var flere klip på hendes buskort... ARGH...havde jo været oppe i byen, og det forbistret Dankort gør bare at der aldrig er rede kontanter. Så da Lynge kom, måtte jeg sige..vi skal ski lige omkring føtex...
Så det blev en tur ud over det sædvanlige..for det blev med rygsæk, så jeg lige kunne få 1 kg rørsukker med hjem, så jeg lige kunne prøve at bage Biscotti med tranebær ha ha ha...ja ja..sådan er det bare i mit liv...

Turen var nu ret så frisk..føj det var koldt.

tirsdag den 25. januar 2011

Vi har da løbet noget hurtigere...

Jo..hele 50 sekunder! Lynge fik tidligere fri, så vi kom afsted i løbesko en time før end vi plejer. Det kunne jeg nu godt vænne mig til, men det kan hendes chef nok ikke se det vigtige i. Vi løb vores vinter-rute, så den kender vi til hudløshed. Så meget -at Lynge bestemt mente, at vi efter weekendens forægelse af kilometer, klart havde sat rekord. Jow..det havde vi da..! Hun brugte godt nok de første 4 km på at fortælle, at hendes yngste datter havde lavet hendes ældste datters engelsk-afl - selvom det er en 3. års HH, betød det intet for Mouniqe der sprang ud af 9. klasse og taget til USA..lige og lave den for storesøster ;)
Det gik godt nok op for Lynge at hun havde snakket uafbrudt den sidste halve time, så nu mente hun så ikke hun havde luft til mere snak..så rekorden må være sat efter de "snakkende" kilometer. Tror jeg laver et forsøg på torsdag....hm.....he he..

søndag den 23. januar 2011

Dumb blondes have more fun ..

(Knap 11 km på 1 time og 8 minutter..)

- Og sådan er det altså bare..hvorfor - vil jeg så dele med jer her! Jeg erkender og har altid gjort..at min stedsans er det jeg ikke fik med i fosterfasen..MEN jeg ved så ikke lige hvilken det er Lynge ikke fik med..vurdere selv!!

Jeg havde i mit hoved sat målet..begge søer rundt, så vi lige fik et par kilometer på den sædvanlige rute, og trængte faktisk også bare til at se noget andet.

Aftale med Lynge vi startede kl 9..Hun var så ikke blevet advaret om min forlængelse af turen, da der bare er nogle ting der er bedre "usagt". Dog havde jeg skrevet at der var en lille rute-ændring..og det var det.

Vi startede ud..og snakken gik stille og roligt..da vi så kom til katedralskolen, pegede jeg Lynge over på den anden side af vejen, mens hun fortsat snakkede om løs og fast. Og når man så løber ned af Nørremøllevej..er det faktisk ved at være ret logisk..at vi skulle Nørresø rundt. Energien var stadig i top, og da vi så var tilbage ved Borgvold..hvor jeg så pegede Lynge under broen, hvilket gør at man automatisk lander ved foden af søndersø...vi fortsatte uden et ord fra Lynge om ruten..

Da vi så kom ned ved den anden ende og var ca 2 km fra hjem..kommer det fra Lynge... "Ja..det bliver fedt den dag vi når rundt om begge søer!" Her er det så jeg drejer hovedet og kigger meget intens på Lynge..blev nød til at se om hun mente den sætning alvorligt??????? Øh..det gjorde hun sq!!!

"Lynge..kan du fortælle mig hvor vi har løbet i dag?? ..og kan du fortælle mig HVOR i alverden du er kommet over den ene sø uden at blive våd??
Lynge forstod ikke helt hvad jeg mente..jeg forklarede så..at vi ..hvis hun tænkte lidt dybere..var kommet rundt om BEGGE søer i dag, og havde forlænget turen. Hun blev lidt paf..men kunne da godt ved nærmere eftertanke godt se, at hun ikke kunne være løbet på vandet trods alt.

Man kan så tænke lidt..om det ikke er modig at løbe to blondiner, hvoraf den ene ikke ejer stedsans og den anden slet ikke løfter hovedet og ved hvor i verden hun befinder sig.... Ja..det er nogle ture jeg har svært ved at undvære..i rent spænding!!

lørdag den 22. januar 2011

Besøg i klubben med Chris.

Tid : 1 time og 45 min -incl ophold i klubben) ca 46 km.

Planen i dag var en smut ud til klubben, og så tage den derfra.. Sendte en sms til Chris for at høre om han ville med. Det passede så ham fint, da ham og familie skulle ud til hans bror´s fødselsdag, og han havde planer om at cykle derud alligevel. Det var så i Svinning ved Fussingø. Vi fik aftalt at han ville komme her 12:45, og så kunne vi følges ud i klubben og sige hej til drengene, der skulle køre vinter-cup. Havde så lidt på fornemmelsen Chris ville møde op på mtbén. Havde så ret, havd angik stel..men resten var konvateret til???? HM...et gadekryds..

En anden ting..var så lige at det var svært at bede manden spænde hjelmen! Så måtte han lige have lidt skæld ud inden vi drog ud..
Afsted det gik. Chris havde godt nok skrevet, at jeg skulle huske han ikke var i form, men jeg er jo også først begyndt at tage mig sammen, så det skulle nu nok gå. Det var rigtig dejligt, at få snakket som i de gode gamle dage, og få tilføjet alt det nye...han flytter butikken, så det skulle vi også lige have vendt..
Ankom i klubben, og ganske rigtig stod folket klar til dagens udfordring..Vinter-cup. Allan ærgede sig over rytterne havde fået rutekort før de stod klar, men Jofa og Jens havde allerede før start svært ved at se hvor de skulle køre uden briller..ha ha..så tror ikke der er sket den store skade ved at de fik det før tid.

Fik også lige sprurgt Jofa (billed oven over) om han var klar til Melfar-24. Kunne se han havde tilmeldt sig. Så vi fik da lige lidt af hans erfaring fra sidste år ;)
Flemming...er så blevet så voksen, at han ville lade skægget stå..her måtte jeg så smide en bemærkning om havd det ikke tog af vindmodstand, når vi nu skal cykle par-løb i Brørup!


Var så ved at høre om de var klar til Grejsdal..Mogens mente så ikke han blev klar..(til noget)...og Flemming var ved at overveje indtil "kalender-pigen" (konen) måtte påpege at han ikke kunne den dag.


Så...hm..der er så Bjarne (billed oven over)..der har meld sig til 200 km..ja right..tror så ikke jeg er med på hans hastigheder! Men fristende er det da..at skubbe til skæbnen..og prøve lidt mere end de 130...men jeg gør det ikke uden følgesvend...
Nå men inden Chris og jeg blev for kolde, måtte vi videre.

Da vi fik startet igen, kunne jeg godt mærke mine tæer allerede var kolde og klamme :( men vi måtte bare afsted. Da vi kom til Fårup sagde Chris den sætning, jeg frygter mest af alt (her hentyder jeg til den eneste, første og sidste tur på mtb med Chris i styg sne og frost..hvor han ikke havde helt styr på rute..hvor vi så endte med at cykel 70 km med fornemmelsen af at miste hænder og tæer hele x 3).."Øh..jeg er ikke helt sikker på om det her er rigtigt..men det finder vi ud af om lidt?" Ja..godt så...! Men vi kom en kilometer videre, hvor han så sagde det var rigtigt nok. Pyha.. Jeg ejer o ikke 5 flade øre af stedsans og må ligge min lid til mine cykel-makker. Vi havde så egentlig aftalt at vi skulle skilles i Løvskal, for der mente jeg godt jeg kunne finde hjem fra. Ruten gjorde så vi kørte gennem mammen, og Chris sagde jeg kunne dreje fra om ikke så længe og køre direkte til Vejumbro. Det gjorde jeg så..mine tæer trængte til varme og ville så have knap 20 km til Viborg. Fik takket for følgeskab og så gik turen hjemad. Da jeg kom til Vejumbro, droppede jeg at tage banestien hjem, der jeg husker af erfaing fra sidste år, med en del smeltevand, at stien bød på meget vand i cykelsko. Så jeg tog landevejen hjem, hvilket jeg også vidste ville give mig lidt flere bakker, og det skal man jo ikke sige nej til. Og det må da give noget ekstra på den tunge vinterracer :P

Nu er jeg så landet hjemme, og venter på at få lidt varme i fusser inden det varme vand fra bruser skolder dem! Tak for en god gammeldags cykeltur Chris. Men vi har jo også en del træning der venter..


fredag den 21. januar 2011

Hallo..er der nogen???

Var ved at tro verden udenfor var total væk, og det eneste der eksisterede var sygehuset. Der var intet at se af træer eller bygninger fra 5. sal. INTET! Selv kl 13 var alt væk...
Heldigvis var tågen lettet kl 15..og så er det weekend! WEEE.
Måtte lige omkring og handle ind inden turen gik hjemad for at finde løbetøjet. Og løfte poserne er slet intet problem, for min skulder er total tip-top nu. Hold op det er skønt. Og lige i dag, hvor Rasmus var operende læge, var det et must, at kunne løfte armen op over hoved-højde. Tror han er over 2 meter høj! Og når kitlen skal lukkes i nakken... Så det var den ultimative test i dag!
Nå men Lynge nåede at komme inden jeg havde fået tøj på. Fik så lejlighed til at opfordre hende og Lars til at tage til Brørup og cykle par-løb. De har begge nu købt racercykler..så synes det var et optimal løb, for at de kunne få dem brugt. Flemming og jeg har så fået aftalt at tage turen sammen igen i år, og forbedre vores 3. plads..mener det var sådan han skrev det ;)
Lynge og jeg kom afsted, og jeg advarede hende sidst om at vi tog den faste rute..blot den anden vej rundt. Så kom der nemlig lige et par bakker, så det ville være lidt forandring. Hun fortalte dog..at hun var forspist i både slik, chokolade og kage...så det var vist helt på sin plads med den tur!

I morgen cykler jeg ud i klubben og kigger lidt på Vinter-cup...har jo lige 15 km ud og hjem..så ved ikke om jeg deltager..men ellers cykler jeg videre og tager en god tur selv...

torsdag den 20. januar 2011

Meget bedre start..

På en ellers lang nok arbejdsdag. Senvagter - betyder tunge trætte ben ved 18 tiden, hvor man bare er klar til at komme hjem og "nikke" i sofaen. Og må jo nok indrømme, at jeg ærger mig over intet energi at eje i kroppen. Men en knap 8 km løbetur i morges inden den lange arbejdsdag, var bare noget bedre end sædvanlig. Godt frisk derude, så helt frost-rød i hovedet mødte jeg glad på job ;)

onsdag den 19. januar 2011

Lidt bedre end intet..

Havde lavet en aftale med mig selv om en tur på motionscykel. Det blev en ganske lille time. Søvnen i nat har været sparsom, da jeg vågnede hver eneste gang jeg ville dreje om på højre side. Må indrømme skulderen er godt øm. Men det skal jo være skidt før det bliver godt. Så jeg tror på bedring..snart!
I morgen tidlig løbes der en tur inden jeg skal møde i senvagt. For ved de trækker tænder ud de lange vagter. Fredag er der en løbetur med Lynge, Lørdag cykler jeg ud i klubben, og tjekker det Vinter Cup ud...
Det er vist de næste par planer..
I øvrigt var det rigtig svært at sidde inde og cykle i dag..når man nu har været ud "In the reel world".. :D

tirsdag den 18. januar 2011

Snakker vi i dag??

Dagen bød på løbetur med Lynge. Men selvfølgelig først en arbejdsdag ;) Måtte så bede en af vores kirurger kigge på min skulder. Den har bare voldt mig problemer siden før jul. Og nu var nok altså nok. Jeg kan jo ikke få den højre arm op over hovedet, hvilket jo er ret vigtig når jeg skal lave en "YES..jeg vandt over Chris" til Melfar-24. Faktisk kunne jeg mærke jeg allerede havde problemer med at ligge hen over styret i søndags. Så fik fat i Sjardjan, og sagde "jeg ved godt jeg ikke er læge, men jeg har brug for at få en blokade..jeg ved godt selv hvad der er galt!" Hm..ja sådan er vi jo nok, os der arbejder på sygehuset ;) Men han mente dog en scanning lige var på sin plads. Ganske rigtig var der en væskeansamling, hvilket er tegn på irritation i leddet. Så fik jeg så det skud i skulderen, som har gjort, jeg faktisk kan løfte min kaffekop :P

Nå..fik så fri og ventede på Lynge skulle skrive, hun var klar. Må sige hun startede ud i et godt tempo, og jeg fulgte bare trop. Hun løber i et lidt lavere tempo end mig, men det er helt ok, for jeg bruger det bare til at holde cykelformen vedlige. Men hun sagde så selv i aften.."hva..hvis vi løber i det her tempo..behøver vi ikke snakke...VEL???". Måtte så sige, at det faktisk var hende selv der styrede tempoet i dag ;) Dejlig tur..for der er jo ingen is eller sne. I morgen står den på cykel i center...wee..

søndag den 16. januar 2011

Årets første rigtige landevejstur.

Så skete det, endelig kom jeg ud på racer i den fri luft.
Endelig er gejst til blogging kommet igen, og ikke mindst til at tage kampene op på landevejen. Et par få mål er sat...med mere længde på denne gang. Og selvfølgelig også med lidt "I-DARE-YOU" syndrom, for lige på det punkt bliver jeg sq nok ikke voksen.
Jeg startede op med at få løb mere struktureret, så det blev 3 x ugentligt. Ikke lange ture, i de her is-belagte perioder. Men standhaftigt er jeg kommet afsted.

Lige i starten i det nye år...kom et af målene. Melfar-24. Heidi..du bør allerede nu cykle et par timer på motionscykel om ugen. Så gjort! Så den første uge..startede jeg med en time først på ugen, derefter blev der gejst, så sidst på ugen blev det øget til 2 timer. Den søndag...gik jeg direkte hjem på sofaen, og flyttede mig ikke før jeg igen mærkede puls - om onsdagen. Så en god gammeldags influenza havde taget magten total. Fredag så ville jeg ikke vente længere. Så der kom løbesko frem. Dejligt. I dag er det så søndag, og dagen startede kl 9 med en times løb, og ville så lige spise lidt..og derefter i center for at cykle. Koden på døren til center var så defekt :( så ingen træning! Det skal være løgn, tænkte jeg! Hjem gik det med hastige skridt. Fik revet vinter-racer ud af garagen, skiftet pedaler og så lige lidt luft i dæk og olie på kæden. Afsted gik det. Absolut fantastisk! Nok også det spark der skulle til, for at overgive sig til at få landevejen set efter for is. Og det var helt ok. Masser af sand..og vand...men det gav 1 ½ time i Dollerup bakker, videre til Lysgård, til godset ved Kjellerup, Demstrup og så viborg! Snee BLIV VÆK NU!! Turen bød også på en lille omvej. Kan godt forstå flok har problemer med oversvømmelser. Fik da også selv lidt at smage noget af alt den smeltet sne. Stod dog og betragtede en ganske alm cyklist, der trodsede vandet, og cyklede lige igennem. Men han måtte sande halvvejs, at han måtte have benene ned i vandet for at kunne komme videre..knold... Så ham så igen, efter jeg selv valgte en omvej for at undgå den høje vandstad..det dryppede stadig fra hans bukser ;)