Sidevisninger i alt

tirsdag den 28. juni 2011

Sådan en dag..vil jeg gerne have flere af!

Det vil sige..lige stunden fra 04:30 kunne jeg dog godt have været for uden. Jeg er helt sikkert fulge-elsker (duer tælle ikke med i denne sætning!) og lige svalen er bare smuk. MEN når den så sidder lige på rammen af vinduet og invitere venner og bekendte til "morgen-party"..så må jeg sige..jeg mener det var en ny svale-type med horn i panden! Da det så havde stået på i den tid der går, hvor man ligger og tænker tanken..."ej..5 minutter så er de fløjet..." op til 23 gange..så er det lige længe nok festen har stået på...
Så da Jaz overhovedet ikke reagerede, så måtte jeg jo flå dynen af..og advare om jeg knaldede vinduet i hvis ikke de lukkede festen! ..Ingen reaktion...så måtte jeg jo knalde vinduet i. Og tilbage under dynen! MEN..der er bare nogle der forstår at feste igennem..venner fra Roskilde tror jeg. Så straks var de tilbage...mission opgivet...tog dynen under armen og ind i stuen. Skulle jo op og cykle tidlig fra morgenstunden.

Vågnede så kl 7.30? Hold da op det kom bag på mig. Så nu gjaldt det bare om at spænde livremmen og komme i sving, så jeg kunne komme ud i det gode vejr.

Afsted jeg kom. Dejligt..nye dæk...nyt styrbånd (dog kun fæstnet med alm tape..da den sort rulle der normanlt bruges var pist væk?) så køre det altså ha ha..ja nørder kender glæden.
Fik en rigtig god start..snit helt oppe på 39..høj sol og L.O.C med på tur. Fabelagtigt!
Lige til jeg kom for enden af Hjarebæk-kyst ha ha nyt udtryk jeg har har lært ;) så skal jeg da love for at vinden viste sig fra den ubarmhjertelige måde. Selv på fjorden var der bølger! Snit røg bare i bund..og hold op det var svært at holde cardancen på de rette som Allan jo kært men bestemt har bedt mig om. Så da jeg drejede fra mod Lynderup...kom vinden så mere direkte ind  fra fronten! Kors i hytten..havde lidt haft ideen om, at hvis de to løbeture ikke havde taget alt gas ud af benene, ville jeg cykle gennem Skals, Løvel og Rødding..men den tanke blev hurtig fjern!

Da jeg så kom ud på hovedvejen og det bare går direkte til Viborg med skiltet 15 km til du er hjemme...havde jeg fortrængt..at det jo bare går langsomt op ad resten af vejen! For jeg nåede lige at overveje at tage det æble jeg havde i lommen, næste gang det gik ned af...så æblet fik jeg, da jeg landede i Viborg :(
Kørte omkring Fri..direkte på cykel ind gennem biksen og hen til hylden med recovery bar....YES!!!!!

Takker for kaffe og hyggesnak..og lån af tape! Fikser det i aften..

Så var det hjem i bad..og lige køle lidt af...før det gik en tur til Borgvold..
Og siden den tur...ja så er svalerne tilgivet, og cykelturen bare peanuts.... fantastisk. Så nu ser jeg frem til kaffe og morgenbrød i Dollerup med en dejlig solopgang! Og kan jo håbe jeg får fornøjelsen af Trangianen mm med tiden...

Læsning bliver der ikke noget af i aften..koncentration er gået af fløjten...så det må vente et døgns tid.

mandag den 27. juni 2011

Another one bites the dust ...

Det er vist den følelse jeg havde i morges, efter Maja blev sendt på lejrtur med klubben..og løbetur var overstået. Puha da da da..den var rigtig hård, da Heidi´s venner synes der skulle fejres et eller andet..fandt vist aldrig helt ud af hvad det egentlig var. Men det var så festligt, at Karina skulle have en cigar??? på den lille lokale bæverdinge!



Det kom fuldstændig bag på mig..Karina ryger slet ikke! Og gjorde det ret umulig at tage flere billeder resten af natten pga røg! Nå men det var så grunden til, at der lige måtte tjekkes i morges, hvor meget skade formen havde taget.

Sport
Løb
Starttid
27-06-2011 10:02
Distance
6.70 km
Varighed
36m:55s
Gns. hastighed
5:30 min/km
Max. hastighed
4:14 min/km
Kalorier
417 kcal
Højde
58 m / 117 m
Elevation
42 m ↑ / 42 m ↓                                                                                                



Hårdt var det...så hjem og have lidt styr på Jaz og fremtidsplaner..for så at belønne os selv med en time på borgvold med..tæppe og sol..
Da vi så kom hjem, må jeg lige skrue bissen på, da kollegie har været lidt hård ved figuren og give hende valget mellem at komme i in-liners eller powerwalke søen rundt. Det blev så in-liner..6 km. Godt gået..løbet.

Så skrev Lynge om jeg lige ville med en tur ud 17.30..hun skulle lige have studenter-runde først..det trak så ud...men vi kom afsted..

Sport
Løb
Starttid
27-06-2011 19:30
Distance
6.96 km
Varighed
40m:47s
Gns. hastighed
5:52 min/km
Max. hastighed
4:32 min/km
Kalorier
433 kcal
Højde
56 m / 95 m
Elevation
23 m ↑ / 21 m ↓

Så hjem og i bad..igen...skifte dæk på racer..og nu står den så kun og mangler styrbånd..så er den bare cool. Fik lige et billed af Chris´ nye..med de nye hjul også ..he he sejt nok!


Så jeg må hellere se af at få min færdig...så den kan blive mindst ligeså fin :P

lørdag den 25. juni 2011

Fredinand Foch..

"The most powerful weapon on earth is the human soul on fire.".

Godt citat. Men hvordan får man det omsat til at skabe det drive der skal få en 18-årig til at powerwalke søndersø med hendes mor? Hm..Kan så berette, at det trods alt lykkeds!
Om det så var for at slippe for at jeg gik i overgang med moralprædiken..med viden som hun udemærket besider, fordi hun har hørt det de sidste 10 år?
Eller hun bare trængte til at snakke med mig om løst og fast vides ikke. Jeg ved dog, at vi grinet, diskuteret om livet, og jeg fik rigtig mange input om hvordan man også kunne anskue verden.
Og det må jeg sige er ret morsomt! Kan varmt anbefales...slæb de unger med...

Sport
Gang
Starttid
25-06-2011 14:27
Distance
7.07 km
Varighed
1t:10m:56s
Gns. hastighed
6.0 km/t
Max. hastighed
7.5 km/t
Kalorier
345 kcal
Højde
44 m / 93 m
Jeg løb med Lynge fra morgenstunden. Kl 7 sharp var hun her, og vi kørte til Dollerup. Vi løb fra Naturskolen og derefter rundt om inderøen. Så smukt og fredsfyldt. Det eneste der ødelagde det, var vores mundtøj, der kørte på fuld power.

Det havde været svær nok at få hende med, da hun konstant sendte smsér tilbage.."jamen jeg kan ikke løbe i dit tempo!". Jeg skrev bestemt med masser af "!!!!!" - det bliver i dit tempo vi løber. Så hun overgav sig til sidst.
Da vi kom tilbage til Naturskolen, var vi lidt paf begge, for det føltes slet ikke som om vi havde løbet i ret lang tid..men rundt var vi kommet.
Havde så også en del nyt og spændende der skulle luftes. Vil kort sige, at det bare er en af de ting der frigiver en del endorfiner..og giver den der svævende fornemmelse ;) Tirsdag bliver en rigtig god dag!
Sport
Løb
Starttid
25-06-2011 07:19
Distance
7.55 km
Varighed
46m:20s
Gns. hastighed
6:08 min/km
Max. hastighed
5:13 min/km
Kalorier
469 kcal
Højde
53 m / 99 m
Elevation
40 m ↑ / 42 m ↓
Cyklen skulle have været luftet i dag. Med Chris og et par stykker i biksen. 2 meldte afbud (sikkert pga hærvejsweekend) og Chris endte så også med at droppe det.
Min samvittighed sagde mig, at jeg vidste der var en anden der havde brug for min støtte, så derfor faldt valget på at tage Jaz med på powerwalk, og droppe at cykle selv. Og det fortyder jeg bestemt ikke.

Jaz og jeg har en fællesmission på mandag. Vi vil ned i varmestuen her i byen, med nybagte boller, og se hvad det er af mennesker der kommer der. Da jeg nævnte det for hende, nåede jeg slet ikke at tale færdig..før hun var skrevet på til også at stå for bagningen. Jeg har altid gerne ville ned og og tale med dem, og finde ud af hvad der sker/skete i livet..nok også fordi jeg pt er meget optaget af "de menneskelige ressourcer". Både med sport/karriere/livssyn. Hvad skal der til, for at man kan sige "jeg vil dig kun godt" og faktisk gøre det, hvad skal der til før man selv kan overgå sine mål, og mærke den sejr det er at nå noget man ikke troede man kunne. Nok noget kedeligt noget for mange..for det er jo bare at prøve..men hvorfor får hjerne en til at stoppe..når man ikke er nået dertil endnu. Hvad får filmen til at knække..altsammen på psykologisk basis.
Nå..nok om det. Er i fuld gang med læsning..og prøve nogle teorier af på omgangskredsen uden de er klar over det.
Blev spurgt af Karina i går, om jeg ville hjælpe hende med at komme over de 15-20 km til løb, for det havde hun aldrig været. Dertil tøvede jeg ikke...jeg er med..det gør vi! Hun kender også Per fra job, som jeg drev til vandvid, men han nåede mere og større mål end han selv havde drømt om at kunne. Og det var sq en succes..ikke kun for ham, men for mig..og hele vores arbejdsplads!
Skal så til at gøre klar..er inviteret ned til Sonny, en af Karinas meget gode venner, og Per er også inviteret. Der skal grilles...og så skal vi op i byen og høre Queen Machine. Jeg er nok ikke den der fester igennem (som sædvanlig) - var oppe kl l... og løbe, ja og en powerwalk med Jaz..så vil egentlig godt bare nyde dagen i morgen med læsning...
Rigtig god aften til jer alle...

tirsdag den 21. juni 2011

Så blev datter student..og der blev tid til en løbetur trods alt..

Stor dag i dag! Startede med at få en sms af Per fra jobbet. "FUCK der er sat 8 alloplastik-operationer på i dag...!". Jeg er slet ikke i tvivl om Per er rigtig træt i aften..og går kold før kl 21. De trækker tænder ud!

Jeg havde så rigeligt om ørene. Skulle have Maja i skole, derefter ned og hente Jasmine´s hue, som hun ville have søsteren skulle give hende på i dag. Så hjem og lave sandwich..og vin af køl..pakke taske og så afsted, for at tage imod Jasmine når hun kom ud fra sidste eksamen. Og puha det var hårdt at vente på. Men hun kom ud med en rigtig flot afsluttende karakter...
Hun blev så modtaget af hendes søster, far og begge hold bedsteforældre.





3 år på gymnasie er slut..og det fede kollegie-liv



Jasmine viste os over på kollegie, hvor vi alle sad og snakkede og hyggede.
Derefter tog vi hjem og Jaz fik lov til at feste resten af dagen med alle de andre studenter.
Dog ikke for hårdt, da hun skal til jobsamtale i morgen!


Så var det tid til lige at koble af, så fik lokket ff med søndersø rundt. Han synes sq ikke lige det kørte for ham i dag..og måtte lige ned og gå 5 skridt. Troede faktisk det var mig, der ville have det hårdt, da jeg bare har nok at se til lige pt. Men det gik ski helt fint.

Sport
Løb
Starttid
21-06-2011 17:55
Distance
7.45 km
Varighed
39m:21s
Gns. hastighed
5:17 min/km
Max. hastighed
4:10 min/km
Kalorier
464 kcal
Højde
56 m / 99 m
Elevation
40 m ↑ / 40 m ↓




mandag den 20. juni 2011

Hvidløgs-guruen..argh..og en studine i morgen!

(19/6-2011)
Fik løbet en lille fin tur med ff til morgen..vi var godt nok begge lidt møre.. Jeg havde været nede og hjælpe Per med flytning og senere var jeg nede og høre The floor is made of lava..fantastisk godt musik. Derefter hjem..og hygge..og sad ski nok lidt for længe oppe...hm..den blev vist 01:30..men damn hvor hyggeligt.

Havde aftalt kl 9 med ff...og vi løb i snakke- tempo, det tror jeg vi lige trængte til. En anden god grund var, at ff havde haft familie-grill aften, med MASSER af hvidløg..så slemt (og jeg elsker nu selv hvidløg..meeen) at jeg simpelthen tabte pusten, når han var i vindretningen!

Sport
Løb
Starttid
19-06-2011 08:59
Distance
5.03 km
Varighed
27m:43s
Gns. hastighed
5:31 min/km
Max. hastighed
4:38 min/km
Kalorier
313 kcal
Højde
27 m / 96 m
Elevation
64 m ↑ / 82 m ↓

Ikke nogen suværen tid..men der skulle snakkes!
 Efter end tur, var det hjem i bad, og derefter ned efter min gulvmobbe og hænge vasketøj ud...så spiste vi lige morgenmad på trappen. Ingen af os orkede at gå op og hente en klud til at tørre havemøbler af ;) Og frisuren..er total..vindtørret!



Senere i dag dumper Per nok omkring med mokka-bønner. Han skal vist sove i den nye lejlighed i nat..det bliver nemt for ham med job i morgen..ingen biltur fra Randers! Dette viste sig så til morgen at skabe total forvirring for Per, da han mødte på job i dag (den 20/6)..han rendte rundt som en skoldet skid..og kunne slet ikke finde hoved og hale i morgentimerne. Han havde jo for første gang kunne sidde stille og nyde sin morgenkaffe! Må være koffeinchock.

Sms fra Chris, der samler hans nye gule lyn i dag, så mon ikke snart vi er klar til at tage en test-tur! Fik så senere en ny sms.. "det er da vist meget godt..snit 34 efter 2 års pause på racer?!". Og jow de kan man da vist godt sige!!

Seng før midnat til mig..wee!

(20/6-2011)
Stod så op i dag..og i løbesko på job. Dejligt..havde jo mere eller mindre lavet en ca 4 km rute. Den var så 4,32 km.

Sport
Løb
Starttid
20-06-2011 06:37
Distance
4.32 km
Varighed
23m:33s
Gns. hastighed
5:27 min/km
Max. hastighed
4:35 min/km
Kalorier
269 kcal
Højde
65 m / 98 m
Elevation
0 m ↑ / 21 m ↓

De sene nattetimer giver bare ikke power til at give den gas..så tidligt! Men det er nu ligegyldigt pt. Vægten ryger lidt ned, selvom smøger er lagt..og der er bare ret mange ting der skal gøres lige i tiden.

Den store af mine tøser bliver student i morgen?!!! Så jeg måtte lige få købt gave fra Maja og mig, købt tøj til Jaz..da hun bare ville vaske noget af det hun havde. Hun synes det hele er blæst op..og vil bare hygge med de andre hun bor på kollegie med, end klassen. Fest vil hun ikke holde..bare helt nede på jorden. Nå..men jeg synes bestemt der skulle købes skjorte eller lign. Og nye sko var også tiltrængt. Det er sq ikke ofte man som mor får lov til bare får lov til at købe tøj og bestemme hvordan det skal se ud..når hun nu er 18??!

Dejligt lige at sidde med fødder i fodbad..skrive lidt...for job i dag har været med 120 i timen. Fedt når det bare køre på skinner. Afdelingen har været på tur (jeg takkede så nej..trængte til lige at være lidt sammen med Maja denne weekend og få styr på det sidste i lejligheden) og må sige jeg har jordens dejligste kollegaer. De havde ski købt en lille trøste-gave da jeg ikke havde været med. Så nu kom jeg til at love, at jeg ville forsøge mig med at lave valnøddebrød og komme ned med..da jeg har ferie i 3 uger fra fredag og alene den første uge hvor Maja er på tur igen...! Nå men nu vil jeg få lidt af hånden inden jeg går kold..

torsdag den 16. juni 2011

Life is great..live it..

Dagen er bare smuttet...på den fede måde :D

Job selvfølgelige, med masser af "Go" på..og en lille forespørgsel fra Dr. Hviidt. Hans datter skal aflevere en opgave om forandring/plastik-kirurgiske indgreb. Tror det endte med at blive noget for noget. Dr Hviidt er jo ortopædkirurg..speciale..fodkirurgi. Jeg har fået sådan to "sjove knopper" på begge mine lille bitte tå. Så råd er jo ikke lngt fra, når man går op af de høje herre hver dag. Han forklarede så pænt, at de dyre sandaler jeg arbejder i skal pakkes væk et stykke tid, da det var naturens måde at fortælle, dine sko er ved at ændre stillingen på tæerne..så det er en advarsel..det forsvinder langsomt når du skifter fodtøj. Godt så..de er så skiftet i dag. Kan så her sige..at dem med stropper mellem tæerne, vidste jeg ikke skulle bruges hver eneste dag, da det giver Hallux valgus.. (storetå begynder at trække over mod den anden tå..skæve tæer altså. Så de blev udskiftet med endnu et par sundhedssandaler, med strop over hele forfoden, som dem jeg havde før, blot med mere "padding" ved lilletå. Så nu køre det igen! Så lærte i lige det ;)
Men tilbage til..at hans datter rigtig gerne ville bruge mig til et interview. Selvfølgelige..så den aftale er i stand til i morgen. Spændende! Nå men så stod det på en løbetur, skulle hente Maja´s cykel på skolen, da hun havde været til sportsdag, hvor de kom fra banegården..så den stakkels cykel stod helt alene på skolen. Så i løbetøjet og Nørresø rundt. Selvfølgelig med bakketræning op ad den dræbende bakke Guldfaxevej i nordbyen. Mødte en mtbér på vej op...jeg kunne kun sige dræbende bakke til ham, han smilede og råbte tilbage.."ja..men vi er enige om den er god til træning". Og jo..det kunne jeg bestemt give ham ret i.

Sport
Løb
Starttid
16-06-2011 15:50
Distance
5.72 km
Varighed
30m:49s
Gns. hastighed
5:23 min/km
Max. hastighed
4:14 min/km
Kalorier
356 kcal
Højde
55 m / 111 m
Elevation
21 m ↑ / 41 m ↓

 Fik så hentet cyklen, og drejede ind omkring Chris i Fri-cykler.
Skulle lige se hans nye racer!! Jo..ski..ikke mtb..men en rigtig racer. Føj den er lækker! Sort, hvid og gul...og selvfølgelig har manden skaffet sig et par højprofil hjul i samme farver. COOL! Trek Madone..yes!! Så nu kan vi endelig komme ud og rulle som i gamle dage!

Så gik turen hjem, skulle lige have lavet aftensmad til Maja og Sofie...hvorefter FF så lige dukkede op til kaffe. Fik snakket lidt om coaching, læsning mm..og bagning ha ha.. FF elsker at bage brød? Og jeg var lige faldet over en bog..som lige blev købt til hylden. FF skyndte sig over og hente et eksemplar til sig selv også. Derefter talte vi så videre om coaching...og denne netside som jeg er fuldstændig opslugt af..som også solgte en bog...ildsjæle hedder den. FF lyttede..og vi fandt siden..og vupti..så var den bog bestilt! FF og jeg går i zoologisk have en gang om ugen sammen. "Bonnies dyrecenter" (20 meter fra mig...og hvergang taler FF om at vi skal have have et skilsmisse-barn (dyr) ..jeg har sagt nej!! Ikke noget jeg skal være afhængig af. Pt har jeg ikke gang tid til at vande de sukulenter (kaktus lign planter!). Selv mine "selvandende potter" står og skriger på vand! Vi endte så med at blive enige om en skilsmisse bog var ok..så vi deler bogen "ildsjæle"..he he.

Så nåede vi lige at spise, inden Heidi dumpede ind. Hun er så snaksageliglig, så tiden føj bare afsted. Hold op vi fik vendt mange ting. Vi har en fælles (nu skriver jeg bekendt...for hende en veninde og mig en kollega) bekendt..som Heidi åbentbart har fået "sladder af"...om hvordan jeg fungere i mit arbejde. Og det er da ganske underholdende at høre hvordan andre ser på en..ik ;)
"Hun kan simpelthen få lægerne til at gøre det vi andre ikke kan få dem til"..ha ha pudsigt, for jeg synes da jeg har mine kampe (positivt ment!) med at de ikke altid høre efter. Jeg er ganske sikker på det nok er måde man får det sagt på. Bare i dag, da en af lægerne kom dumpende ind på stuen...uden op-hue på.... Ganske diskret går jeg ud af døren..finder en hue..går ind og siger til ham..."ja..vi er jo på en operations-stue..hvis DE ikke har bemærket det doktor" .. Hvorpå han tog huen på og sagde "jamen jeg er læge..jeg er født steril"..ha ha ja okay...

Nå..men en god dag på job...cheften har taget mit ønske om videre-udvikling til overvejelse..og som min konstituerede afd sygeplejerske sagde.."heidi..han virkede bestemt ikke afvisende, og tog de parpir med du havde skrevet og printet..og vil se på det i weekenden..det er skam positivt!". Og det er det bestemt...det er ikke nemt at udvikle sig inden for det offentlige i disse sparetider. Så jeg er fantastisk glad..bare det at han ikke afviste det promte! weeeeee tro på det mig selv kom så.

Nå..men Heidi tog  afsted..og ja..så var den langt over 21...og nu sidder jeg endelig med et gals vin..og tænker..det er jo lige meget hvordan man er, bare man lever livet og er glad. Og det er jeg bestemt! Har fået en dinner-aftale, da Karina, Sonny, Per, FF og jeg skal høre musik næste weekend. Så vi laver lige en slå-sammen middag..og så musik. Trænger til en god bytur med "gutterne" ha ha.. Men dermed ikke sagt der skal motioneres, for det er en selvfølge.

Life is great!!! Live it!

tirsdag den 14. juni 2011

Tri-kollegial på løbetur..

Startede lige dagen med at se om jeg kunne finde en vej, bare med et par få kilometer, så jeg kunne få benene igang fra morgenstunden. Det blev en lille en..men fint med tid, så jeg også kan nå i bad og klæde om til kl 7:30.
Sport
Løb
Starttid
14-06-2011 06:36
Distance
2.57 km
Varighed
13m:54s
Gns. hastighed
5:25 min/km
Max. hastighed
4:46 min/km
Kalorier
160 kcal
Højde
67 m / 104 m
Elevation
0 m ↑ / 20 m ↓

Havde aftalt med Per, at vi skulle tage en tur om søen sammen med Karina også.



Sport
Løb
Starttid
14-06-2011 15:14
Distance
5.98 km
Varighed
31m:41s
Gns. hastighed
5:18 min/km
Max. hastighed
4:08 min/km
Kalorier
372 kcal
Højde
48 m / 84 m
Elevation
20 m ↑ / 20 m ↓

Så da kl blev 15, var det ned og klæde om, så vi lige kunne stresse af om søen. Karina blev opereret for korsbåndslæssion for en del år siden, og ikke rigtig gjort noget ved løb siden. Men hun er så startet op stille og roligt. Oven i det, har hun så lige købt hus, som hun er ved at gøre i stand så hun kan flytte ind snarest. Og da planen er byfest..så skal det jo helst være inden. Der stikker vi så også hovederne sammen og laver noget fællesspisning inden vi tager i byen. Dejligt og hyggeligt! Men det var så hendes første løbetur i 14 dage, og synes faktisk af det job hun har lagt for dagen med huset, hvilket jeg kender til hudløshed, at hun løb fantastisk. Dog sagde hun selv hun godt kunne mærke de sidste km, at det var ved at slippe op på kontoen.

Ved ikke om Per troede vi havde noget "tøse-snak" vi skulle have ordnet, for han holdte sig pænt bag ved os.

Der er så tradition for (hos Per og Karina) de lige sidder og får en cocio efter løb...så den måtte jeg med på i dag. Smager ski godt...men tror jeg i længden hellere vil have kakao af skummetmælk.



Men ned kom den..og cocio-trioen takkede af. Så var det bare i bad, og hjem og få noget ud af dagen :P

mandag den 13. juni 2011

Cykling blev til løb..

Sport
Løb
Starttid
13-06-2011 17:46
Distance
7.20 km
Varighed
36m:57s
Gns. hastighed
5:08 min/km
Max. hastighed
4:05 min/km
Kalorier
448 kcal
Højde
50 m / 106 m
Elevation
62 m ↑ / 60 m ↓

Stod op i rimelig tid i dag, tidligt nok til at komme på cyklen. Ingen havde meldt sig frivilligt..og indrømmer så jeg havde glemt at spørge Per. Han bor så stadig i Randers, og det ville være træls at skulle til Viborg sikkert. Brugte så tiden på at gå på rov efter min yngste datters ipod..da jeg virkelig bedst nyder en cykeltur med god musik. Ingen spor efter den..så hun må have taget den med til Blåvand. De havde så lovet regn over middag..og tænkte så at jeg kunne jo høre Per alligevel. Han ville så godt, men kunne først over middag..og med tilføjelsen på sms "næste gang du lige får sådan en ide..kan du så ikke lige varsle dagen før?!". Hm..det er jo ikke nemt, når det var et påskud ;) Nå..men han kunne være i Viborg kl 13..MEN allerede kl 11.30 startede regnen! Skrev til ham, at vi droppede det, for det var begyndt at regne her..og ditto i Randers kunne jeg forstå. Jamen...ud skal jeg..så må jeg i løbesko senere. Fik så tiden slået ihjel med at rydde lidt op og få lagt noget dej til boller/madpakke. Tænke så ham den lille runde (FF) nok kom hjem fra kæreste-besøg i Give, så kunne da høre om han skulle med søen rundt.

Han ville lande i Viborg omkring kl 17.30, så vi fik aftalen i hus. Søndersø med de bakker vi tog sidst. Den dejlige en fra borgvold-krydset og op til Ly. Argh den går så stadig op ad, når man drejer langs Mogensgade. Men udemærket at få pulsen op i gear! Dog var benene lidt trætte. Også lidt længe siden jeg har cyklet 90 km (lørdag)..og ja..bakketrænet i går. Men det er godt for sjælen..

I morgen står den på løb med Per og Karina, lige efter job. Bare en lille traver tror jeg.

søndag den 12. juni 2011

Bakker..skulle være så godt..

Og det ved jeg jo..var jo lige inde og læse lidt om det igen..skal jo ikke gøre det, hvis det ikke er godt ha ha..

Sport
Løb
Starttid
12-06-2011 17:34
Distance
8.34 km
Varighed
48m:33s
Gns. hastighed
5:49 min/km
Max. hastighed
4:26 min/km
Kalorier
519 kcal
Højde
53 m / 109 m
Elevation
126 m ↑ / 138 m ↓

Vil godt arbejde lidt med hastigheden på løb, men jeg siger det som det er...jeg HADER interval træning. Så ved der findes et alternativ...bakker. Og "bakker" har vi da lidt af, der er egnet til løb. Lige på den anden side af søen. Asmildhøjen, Kvolshøjen og Øgaardshøjen. Havde dog kun planen om at starte op med den ene...men vupti..var de løbet alle tre. Nåede lige at hilse på Dr. Bisballe inden jeg tog den sidste. Og da jeg så kom ned af Øgaardshøjen tænkte jeg..nå men nu er jeg så alligevel på den anden side af Nørresø, så kan jeg ligeså godt lunte resten af søen rundt. Så gjort..og det var jo skønt nok når jeg nu var ude. Stødte så igen på Dr. Bisballe der kækt råbte.."nåh..du skulle lige have bakken på.." fik svaret han jo skulle have været med he he he..!  Fik så klapsalve af Jaz da jeg kom hjem..hun fulgte den mentale kamp der var inden...med bare at komme afsted :P

Ellers gik dagen med at gøre et kælderrum klar til indflytning..afbrudt af en sms fra Søren, der ville høre om jeg kunne hjælpe med at skifte slange og pumpe racer op, så han kunne komme på landevejen. Han har lidt lammelse i den ene side, og kan ikke selv. Men flot det ikke holder ham fra at cykle. Så lige omkring ham, og det tog jo knap 15 min..så var jeg på vej hjem igen for så at fortsætte i kælder og tappevask af baggangen..hårdt tiltrængt!


I morgen...overvejer jeg en lille slapper-tur på cyklen...Virksundbroen...det er ved at være længe siden jeg har set den! Fik så..(efter jeg på facebook skrev jeg cyklede en lille tur på 54-58 km i morgen, hvis nogen ville med...) en besked af Karina, at hvis jeg gjorde det..ville hun indlægge mig på røde papir?! Så må jeg hellere cykel et par kilometer mindre eller mere ;)

lørdag den 11. juni 2011

Altid valget mellem crap og shit mor....

..og sådan er det altid når man cykler med dig!!

Sport
Cykling, sport
Starttid
11-06-2011 12:23
Distance
30.10 km
Varighed
1t:30m:45s
Gns. hastighed
19.9 km/t
Max. hastighed
38.4 km/t
Kalorier
881 kcal
Højde
50 m / 106 m
Elevation
124 m ↑ / 141 m ↓

Det beskriver vist meget godt turen i dag med Jaz. Vi fik trillet 30 km, hvilket er en del, når man nu er ved at ligge livsstilen om fra Mac Donald mad og tv-stue på kollegiet. Hm så hvis man tror (med ret god tro) at de unge der flytter på kollegie lære at klare sig selv med madlavning og bare det at holde orden på hjemmet...så dream on!! Her er så et billed fra det fælles køkken fra sidste uge!



Ja..sådan kan det være på en god dag....ikke det værste der er set mener Jaz!

Nå..men kan jo håbe det bliver bedre..altid godt at have plads til forbedringer.
Vi cyklede ud til Brunshåb, Sdr Rind, Brandstrup, Rødkærsbo og derefter hjem over..for at ende i Brunshåb igen..

Jeg havde så vist sagt der kun var en enkelt bakke...og der var da nok et par stykker yderligere. På et tidspunkt var snit nede på 11?? Og det eneste jeg kunne høre bagfra var Jaz sagte sige ordene "go`asfalt"..."go´asfalt"......"go´asfalt"... "Øh skat, hvad laver du???? Jaz.."jeg rammer de pletter med glat asfalt!!" ..hmm..

Jeg måtte så lige bede hende prøve at træde i pedalerne på samme tid, da hun ellers ville stå stille og vælte! Og der fik jeg lige en forelæsning om hendes alder..og at hun alligevel var gammel nok til at have "2. dags-tømmermænd" på samme tid! Damn altså! Nå..men der var nu smil trods alt, og hendes største morskab var nok, da der fløj en flue direkte ned i mit halsrør..som blev hostet ud så jeg nær landede på siden af en gravko! Mener dog den kom helt ud!

Da vi kørte ud af Viborgvejen og skulle krydse hovedvejen der går til Kjellerup, vidste jeg jo der kom en lille bakke, og hun var ved at være mør. Eller vi kunne køre over Almind..hvor der nok også ville være en bakke eller to...! Valget skulle være hendes. Her er det så hun kom med "mor..det er altid valget mellem crap og shit, når man cykler med dig, ik?!". Tjo..det kan der være lidt om ;) men nu er jeg jo ikke i "park&vej"..der kan glatte alle bakker ud. Men hun valgte hovedvejen.  Så jeg spidsede tone lidt, og forklarede reglerne om at køre på hovedvej. De blev penslet ret hårdt ud. Du holder dig inden for den hvide stribe, du stopper ikke!!! - og ser dig ikke tilbage! Forklarede så, at jeg blev bagved, råbte når der kom en lastbil, så hun ikke var i tvivl, og IKKE skulle vende sig - hvilket ville betyde hun ville slingere mere. Det var hun så helt med på..for ellers ville jeg drøne direkte op i hendes baghjul, da jeg jeg ikke kunne se om hun bremsede hvis jeg var ved at tjekke for lastbiler bagved.

Jeg siger jer...hun trådte i pedaler i flotteste stil nogensinde! Og da vi så var kommet op til rundkørslen ved det "gamle luderhus"..sagde hun kækt.."nå..mor det gik jo godt, og var slet ikke hårdt!".

Nu er vi så landet hjemme, med 30 km mere på hendes motions-konto..og igen er hun stolt og glad.

Og jeg er bare vildt glad for hun vælger mig, frem for junkfood og tv... :P

Finn´s Pølsevogn kl 8..sharp..og så lige en tur med Jaz senere!

Dagens menu af aktivitet blev skudt igang kl 8. Havde luftet tanken om en cykeltur på jobbet, som faktisk gav gevinst..hos både Per, Rainar fra teknisk afd og Poul fra sterillageret. Søren havde så også fået bud, men medte fra i aftes.

Sport
Cykling, sport
Starttid
11-06-2011 08:02
Distance
60.12 km
Varighed
2t:14m:47s
Gns. hastighed
26.8 km/t
Max. hastighed
54.0 km/t
Kalorier
1760 kcal
Højde
49 m / 108 m
Elevation
163 m ↑ / 168 m ↓

Kom op i god tid til morgen, og modtog så lige en opringning fra Poul, der ellers var nok så klar til at komme med på tur. Han manglede så bare lige at skifte klamper...og der gik det så bare galt! Da han var ved at stramme det røg hånden (knoerne) lige ned på den store klinge. Så han var ret træt af det bare "pis" blødte og måtte melde afbud. Jeg er slet ikke i tvivl om han gerne ville have været med..og det kommer han så også.
Turen går fra Viborg,Rødding, Vammen, Lindum, Ørum, Velds- (øbakker), Vejumbro, Tapdrup, Houlkær og Finn´s pølsevogn ;) 60 km på ca 2 timer og 10-14 minutter...

Vi var så 3, og afsted gik det. Snakken gik så godt fra start, at jeg selvfølgelig fik drejet end af Nørremøllevej..som vi skulle have undgået pga vejarbejde! Men vi reddet den så op af Thorsvej. Og videre gik det ud mod Rødding. Her kan jeg jo så godt sige de to drenge fik slået fast, at turen kunne blive ret spændende..da det nok gik op for dem, jeg har stedsans som en muldvappe!
Fantastisk vejr..fantastisk tur. Rainar havde så været på fisketur..med lidt for mange shots i går.. (ha ha..så er det derfor det er så pokkers sjovt at fiske!!). Så tror jeg faktisk også jeg kunne nyde en fisketur eller to!
Vi havde et rimelig tempo, og luft til at snakke. Så det er bestemt med til at danne en god cykeltur. Vi talte så om at lave en "gruppe" på facebook. Ingen kontigent, bare mød op når du trænger til selskab på cykelturen. Alle kan være med, og dem der cykler hurtigere, må forberede sig på ekstra træning, da de har energi nok til at køre tilbage og samle op. Det gør at vi kan blive en større gruppe, alle kan være med...og så er det ikke mere alvorligt end vi kan slutte af med en kold øl...

Og vil nogen nu tage en tur med max-gas..kan man jo bare aftale det..og dem der ikke vil..cykle i deres tempo. Så kan vi jo mødes til sidst..og få noget koldt :P

Vi kom så helt til Viborg..så stedsans virkede i dag! Per og jeg afleverede Rainar på hjemadressen..og fortsatte så mod centrum. Her tog vi lige en runde, så Per kan sige han nu har cyklet 60 km..! Godt cyklet Per..tak for god selskab...glæder mig til næste gang!!! Nu er jeg så ved at lade op til at tage en lille trille-tur med Jaz...det glæder jeg mig rigtig meget til. ELSKER når mine tøser vil hygge med deres mor...på MINE betingelser HA HA HA...

torsdag den 9. juni 2011

Får man ikke mere energi når man er forelsket??

Det vil jeg jo mene, efter som forelskelse må frigive endorfiner?? Hm...HH ..jeg skal hjem og sove! Det var så FF´s kommentar for 15 minutter siden. Og kl er nu 20.14 ;)

Sport
Løb
Starttid
09-06-2011 17:52
Distance
7.05 km
Varighed
36m:30s
Gns. hastighed
5:11 min/km
Max. hastighed
4:15 min/km
Kalorier
439 kcal
Højde
50 m / 100 m
Elevation
43 m ↑ / 41 m ↓

FF og jeg skulle så ud og løbe i dag, når han fik fri ved 18 tiden. Så der var fint tid til at se på lejlighed med Hr Mikkelsen (Per fra job). Så han sagde ja tak til den første lejlighed han så, så nu kommer han også i centrum. Mogensgade..så det er jo blot nogle 100 meter væk, når trioen skal ud og løbe eller cykle.

Nå men traskede så ned til FF i løbetøj. Tror han glædet sig til at fortælle om hans nye "date". Det var gået rigtig godt, og han var vildt glad! Masser af energi tænkte jeg så! Fedt! Afsted gik det. Han fik så lov at bestemme ruten i dag. Fra Mogensgade og ned til søndersø..og så lige rundt. Fik sat et jævnt tempo..vil mene jeg fik noget at sige i dag :P

Så jeg fik lige en hurtig fortælling..efter som han ikke havde overnattet i Viborg, var det jo bare gået rigtig godt. Så nu håber jeg bare de får det godt sammen. Jeg holdte så tempo kørende, støt og jævnt. Efter de første 3 km..blev FF mere og mere tavs....faktisk ret stille he he...

Mine ben havde det faktisk ret godt, efter Per og jeg lige fik dem travet godt igennem på de 10 km i går. Så synes egentlig det blev en ret god tur i dag. Da vi nåede om til den stejle korte sti, der fører op til Århusvejen - lige efter den røde bro...var FF HELT tavs..og dog.."en ned"..var de få ord. Det gjorde vi så. Så da vi havde fået pustet ud fra den lille stejle, gik tempo op igen. Jeg havde så mentalt sat mig i hovedet, at vi løb fra Borgvold-krydset og op til Latiner Ly, - nøjagtig som vi startede. Så det gjaldt lige en stigning mere..der nok var noget længere end den sidste. Men op skulle vi..og hjem kom vi!

Vi fik slukket endomondo..og min tid sagde så 5.10 pr/km. 7,05 km i alt. Ret godt tilfreds med det.
FF var faktisk noget smadret. Og forståelig nok...søvnmangel..og forelskelse er hårdt for en gammel mand ha ha...men godt til ham!

Maja skulle have løbet i dag, men hendes farfars kone Inge, ringede i går om hun ville med ud og se de nye føl. Så det var lidt vigtigt. Maja er så lige taget over til hendes far...for så igen i morgen at være på farten. Hun skal til Blåvand med hendes farmor og bedstefar. Hold op det barn har et hektisk liv! Men hun siger vel selv fra ;) Så nu vil jeg nyde aftenen med at få lidt flere ting på plads..og så venter en senvagt i morgen. Ved ikke helt om der bliver løbet...og hvis så bliver det inden job, da jeg først har fri kl 18...

Glæder mig til lørdag...cykeltur med en ny "gruppe"..hvis da ikke det bare bliver Per og mig..det er nu også fint..bare cyklen bliver luftet!

Lørdag aften...hm..muligvis en tur i bylivet...hvem ved.... kan jo håbe på Karin fra Århus kommer..ellers kan jeg jo tage ned til hende.....

Søndag..muligvis lidt løb...dejligt!!

onsdag den 8. juni 2011

Kan muskler lyde som en guitar?

Hvis de kan lyde sådan, ville lyden af strenge der sprang, være det jeg kunne høre i dag da jeg løb.

Sport
Løb
Starttid
08-06-2011 15:15
Distance
10.59 km
Varighed
1t:00m:58s
Gns. hastighed
5:45 min/km
Max. hastighed
4:46 min/km
Kalorier
659 kcal
Højde
49 m / 90 m
Elevation
21 m ↑ / 0 m ↓


FF havde faktisk lovet at løbe med Per i dag...MEN ff havde jo så lige flere jern i ilden (en lille date...) end han lige kunne makke med. Så jeg luftede Per lige efter job. FF skrev så i aftes, at han ville løbe en laaaang tur i formiddag..endomondo skrev så "buh.....4,? km.. Hm..lang tur er jo individuelt..men han nævnte begge søer..og der kan være sunket en del vand omkring søerne siden jeg var der sidst (tirsdag)..og lige med prognosen for vejret i nat, kan det vand jo hurtig komme tilbage i søen igen.

Nå men jeg måtte jo undersøge sagen, så turen med Per blev begge søer..og måtte konstatere.der ikke så ud til at mangle en dråbe?!

Tempo blev hurtig sat, og faktisk holdt hele vejen. Mine muskler i lårene havde bestemt sig til at de kun ville strækkes "dertil og ikke en millimeter længere!". Og den var Per helt med på. Vi fik snakket lidt løst og fast..men må indrømme..jeg nok var mere mut end jeg plejer. Synes bare ikke der lige var det helt store...nok også fordi Per ikke var sendt ned i "bab´s og nutte" gruppen i dag, men faktisk var oppe hos os "knogle-folket" eller "de hårde drenge"..som jeg bestemt mener vi er :P - så vi havde jo fået snakket af for i dag ;)

Jeg synes turen var god og afslappet..tempo til "talk". Det blev til 10.58 km på 1 time og 58 sek.. Så et snit på 5:45..

Løb med Maja i morgen...og måske en lille tur selv..nu jeg er i tøjet.

Lørdag har jeg muligvis fået et lille hold op at køre til lørdag. Rainar (majas tidligere dagplejemors mand) ville nok også gerne med lørdag morgen kl 8 på de 60 km. Så nu er vi 4..hyggeligt!

tirsdag den 7. juni 2011

Tre løbeture på en dag...

Og nej..det er ikke fordi jeg er afhængig af løb..(Per kollega mener så noget andet) men det var nødvendigt for at nå det mål jeg havde sat mig!! Og det blev sq lige pinligt nok..specielt da gartneren i gården ved FF overhørte min samtale med Oberst Lund i porten!! Jeg havde aftalt med FF (FF er en gammel løbekammerat) som også bor her i centrum, at vi skulle se om vi kunne komme rundt om Nørresø med 5 min pr km.

Sport
Løb
Starttid
06-06-2011 16:42
Distance
5.72 km
Varighed
28m:18s
Gns. hastighed
4:57 min/km
Max. hastighed
4:10 min/km
Kalorier
356 kcal
Højde
54 m / 78 m
Elevation
20 m ↑ / 20 m ↓

Jeg tøffede så derned efter at have sendt Maja i skole. I porten står så Oberst Lund... "Nå..skal du ud og løbe i dag??".. Mig "Ja...jeg skal lige have ham den lille runde kugle med, der triller rundt inde i jeres gård".. Her slog Fru Gartner ud i latter...som overhørte samtalen, da hun stod og klippede blomster. Obersten ønskede os god tur.
Vi luntede ned til katedralskolen, for uret (endomondo) skulle ikke startes FØR tid jo! Vi havde så også gejlet hinanden op dagen i forvejen...så stemning var hvad jeg må mene den er mellem to hingste på travbanen!). Og lige med mit konkurrencegen..argh...

Nå vi fik startet ud....og straks havde vi banket et tempo op i max...jeg fik hostet ud... "FF det her er noget mindre end de 5....!".. Nej nej kom det fra FF ..det er 5..det kan jeg mærke!! Jeg opgav..at tale...

Samtidig er der opgravning hen ad hele Nørremøllevej, så vi sprang som bare pokker mellem dybe udgravninger og gravemaskiner med skovle der svingede rundt..!
Det gik så ikke i længden for mig! Efter knap 3 km..så sad sylen i siden! Sidestik der sagde spar 2!! Jeg måtte sige til FF der blev ved med at brøle helbredene "visesten" efter mig som en anden medicin-mand..at han bare måtte løbe! (Så fik jeg sq da ro...til at tænke ;) )
Han fortsatte så...og råbte..kaffe hos mig når du er færdig..

Jeg gik så lidt, og forsøgte igen..nåede så helt om til Ibsgade..før jeg igen blev ramt. Det blev så skiftende løb/gå resten af vejen.

Ankom så i gården hvor FF var på vej ned med kaffe..

Han fortalte så, at Fru gartner havde spurgt hvor jeg blev af...og grinte så da han fortalte jeg ikke kunne klare mosten. ....

Nå..men lige sådan en ting, kan jo ødelægge hele min dag. Jeg havde så lovet at løbe med Maja når hun kom hjem. Det gjorde vi så. Det var ufattelig trykkende i vejret. De havde jo også lovet både lyn, torden og renskyl af en anden kaliber! Må sige Maja bare har flair for løb..nærmest gazelle-agtigt! Vi løb så også kun en lille tur..men glad og positiv var hun. SKØNT!

Jeg sagde til hende, jeg lige ville lunte søen rundt...så der fortsatte jeg ned. Hele vejen skældte jeg mig selv ud pga morgens bedrifter..og mangel på timing!
Jeg startede i en regnbyge der ville noget, og ønskede den ville forsætte HELE vejen, hvilket den bare slet ikke gjorde! Luften i skoven var uhyggelig tung, nok mest fordi jeg vidste jeg bare skulle tage mig sammen og holde tempo - så vejrtrækning var lidt astmatisk! Og lige i sådanne situation ønsker man så ikke at møde en doctor fra job..for det var svært nok at holde luften inden, så man ikke lyder som et tågehorn..men at hilse pænt og energisk...fuck det.. "HEEEEEEEEEEEEEEJJJJJ" ......

Nåede helt og levende om til starten igen. Total ildrød i hovedet og gispende! Lykkelig da jeg vidste jeg kun havde få 100 meter igen og den stod på 26 minutter, så det var bare fuld gas..og jeg nåede det! 28.18 minutter. Dvs. 4.57 pr km. Ja ja..det er der sikkert mange der kan..men den form er jeg slet ikke i. Og det vigtigste var, at jeg nu kunne skrive til FF.."tjek endo.."


Skal så siges, at hanekam er ufattelig medgørlig! Efter en god cykeltur, tog jeg hjelm af og strøg hænder gennem håret og "vupti" stod den op igen. Frisuren har givet ufattelige mange positive udsagn fra nær og fjern. Skovnissen (en pige der dyrker rollespil i skoven) som bor ovenpå stoppede i opgangen og sagde "hold kæft et fedt garn!!"..og ja..selv venner på fb kom med flere udtryk..cool, nice, det er lige dig...mm Og ja Chris i Fri sagde, det beskiver sq meget godt din personlighed ha ha..

Vi er så småt ved at komme på plads i hjemmet. Simpel-living er bare fedt! Jeg er færdig med "ej..hvor flot og sejt" men "har jeg brug for det" sætningen er meget mere in her!
Lidt sjovt egentlig..der går ligesom lidt sport i det!


Jeg har så også været på cyklen med Jaz. Ret imponerende..(bedre end hendes løb..hold da op alle de eder der kom efter 500 meter) Men da vi næste dag tog cyklerne og havde cyklet 19 km, troede hun vi havde cyklet 10..så ruten blev forlænget til 45 km fra at skulle have været 24 km. Det er ski da meget godt cyklet af hende! Stolt mor her!

I morgen skal jeg så ud at løbe med Per (kollega) efter han lige har kigget på lejligheder her i byen. Han skulle have løbet med FF...men FF skal på "date" i morgen. Så han bliver nok svær at lokke med fremover ha ha..go for it!

Torsdag er der så løb med Maja igen, inden hun skal over til hendes far. Fredag har jeg så senvagt, så der bliver nok ikke dyrket noget..men lørdag skal trioen så afsted. Spurgte Per om han ville med ud og cykle Tjele langsø/øbakker lørdag morgen, og da søren skrev om jeg skulle cykle i weekenden, sagde jeg han bare kunne hoppe på turen.
Ret imponeret faktisk. Søren har haft børnelammelse, og har ikke så meget kraft i det ene side af kroppen. Så selvom han ikke har krafter nok til at skifte dæk ved punktering, cykler han alligevel. Og det er så uden klikpedaler, for dem kan han ikke klikke ud af! Så han har ikke "tråd" begge veje, men følger faktisk fint med alligevel. Han cyklede Viborg classic med hans far. 60 km. Det må være rart, at kunne dele den sport i familien!




Per fik jo så også smag for mere end løb..så han gjorde som Henrik Nielsen gjorde. Gik i Thansen og købte en "billig" men ganske god racer, for at se om det er noget..og nok fordi at løb er hans primær sport.


Han har så siden februar smidt knap 10-12 kilo..og nu nede på 80 kg, og klar til at tage med FF på "pigernes kro i Onsild". Jeg skal så nok køre dem derud...men køre hjem igen! Ha ha...

Nå men skal jo på job i morgen..så må vist havde de sprængte muskelfiber puttet så de er klar til i morgen.

Velkommen tilbage.. :P