Sidevisninger i alt

søndag den 24. juli 2011

Verden gynger endnu.

Mit blog-citat "life is all you get..its all how you use it". Jeg ved jeg bruger det rigtigt nu, efter en test denne weekend.

Der er så mange ting jeg har drømt om, drømme der ofte er slået hen i latter, fordi jeg enten ikke selv har troet på det kunne lade sig gøre, eller jeg har sat mine mål med livet alt for højt, eller jeg har lært at det er bedst at nøjes. De tre ting, har jeg denne weekend fået sat helt på plads...drømme er muligt, mine mål har ikke været sat for højt og jeg "nøjes" ikke mere. Det hele er testet på bedste måde!

Jeg har været på weekend-tur i en båd..med manden der fortalte mig, at alt er muligt bare vi tror nok på det. Manden der ser muligheder, manden der har så meget indre ro, at han kan få en weekend-tur til at minde mere om en hel måneds ferie! Der har været så mange pudsige episoder..som vi begge (vil jeg mene) vil kunne grine en del af.

Niels ville invitere mig på en weekend i hans båd, kort efter han fik alt min opmærksomhed ved første møde.Nok også en måde at teste om jeg kunne stå distancen ..he he he..og nok også med henblik på at jeg lige fik indblik i hans verden, nu jeg har luftet ham på racer et par gange. Denne tur ville også være en god "test" for at se om det virkelig er rigtigt, at vi er som fod i hose! Niels har så erfaret, at det med at pakke er ikke den stærke side ved mig, og hans bedre erfaring med hvad der skal bruges på en båd..måtte træde til. Det er vist det man kalder "at støtte op om hinandens stærke og svage sider ;) Takker!

Min gode kollega Per, kom til min undsætning..(tror han ser protentiale i Niels..med en fisketur en dag) da jeg havde et ønske om at kunne gå et par timer før fredag, så jeg lige kunne komme hjem og pakke det sidste..så vi kunne komme afsted med båden i rimelig tid. Tak Per! Han kom drønene ind på stuen og sagde at der var luft nok på afdelingen, så han synes godt jeg kunne tage afsted 2 ½ time før.

Niels ankom, og vi fik ordnet det sidste med mad sammen. (Heidi glemte så brødet til morgenmad!) Så var det afsted til Ry, i regnvejr..og en lidt skeptisk Niels. Jeg tror han nok var bange for, at jeg synes det var koldt, klamt og fuldstændig spild at tilbringe en hel weekend i en båd. Jeg forsøgte at forklare..at vejret var helt bestemt hyggeligt! Og det mente jeg altså. I Ry ville vi så lige snuppe en hotdog..og lige her vil jeg sige..at så stegt de pølser var, vidste vi, at der ingen chance var for svineinfluenza eller lign!

Vi fik båden i vandet..parkeret bil og trailer..og så om bord.




Med tiltro fra Niels om at jeg godt kunne være til gavn ;)




Vi havde fået at vide det nok tog en times tid eller mere at lande på campingpladsen, hvor vi kunne "tøjre" båden (ved ikke lige om det hedder det??) så vi kunne starte på en afslappende weekend! Det tog så ikke så langtid som vi troede. Selvom det godt kunne være svært at se hvor vi sejlede, da der ikke lige er vindusvisker på båden. Tror det var her Niels mente det ville være på sin plads..at jeg skulle snige ud og imitere disse..men lige min balance og færden på en sejlende båd, ville sikkert gøre, at han adskellige gange måtte vende om og skulle samle en sur kold kæreste op af vandet! Så han mente vi nok skulle finde pladsen..med duggede ruder.



Vi ankom i fin stil..skal det så siges. Jeg blev bedt om hoppe ud på snuden af båden og hoppe over på broen for at "tøjre" foran..efter bedste evne. Så gjort..uden anmærkninger ;) Så det tror jeg godt jeg vil gøre igen.

Vi fik pakket lidt ud..og gjort klar til en hyggelig aften. Regnen betød intet, blot rigtig hyggeligt at sidde inde under den lukkede kaleche og høre den sagte ramme dugen. Der blev bare hygget total med ost, kiks og rødvin..og masser af snak om alle de ting som vi begge godt kan lide og gerne vil have ud af livet..og hold op hvor er der mange fælles træk. Næsten ubeskriveligt!



Ja..helt skarb er det ikke..men alligevel godt efter en gyngende båd!
Som sædvanlig blev snakken ved, til ret sent - hvilket ikke er udsædvanlig når vi er sammen. Det kommer bag på os begge to hver gang, fordi vi begge er udpræget A-mennesker?! Men skønt er det, at der er så meget at snakke om.

Næste dag var planlagt til en sejltur ud og se silkeborgsøerne, med frokost om bord. Faktisk blev alle måltider nydt på båden. Niels skulle så lige lufte et par fiskestænger..og egentlig tror jeg mere han ville se om han kunne lokke mig til lige at smage lidt på det her fiskeri.



Jeg fik så en stang i hånden..og fik forklaret hvordan man holdte og en del mere. Og må så indrømme, det nok godt kunne være ret sjovt.



Dog på et tidspunkt..var vi lidt i tvivl om min snørre skrabte bunden, fordi bunden ikke var ret langt under os..og håber så ikke nogen af Niels´ venner ser eller læser dette..men så rar som han nu er (og tålmodig!!!) ville han lige hjælpe den håbløse her..og kort efter ville han lige ordne stangen på hans side....vil så lige kort fortælle....at vi begge stod med ryggen mod sejlretningen.....?! Ganske optaget af fiskestænger og snak...pludselig hopper Niels til side og får øje på der står siv tættere på båden end der burde, faktisk så tæt...at de svejede ind i båden?! Så blev der sat i fuld bakgear i en vældig fart!! Båden var sejlet direkte ind i sivbevoksning ret tæt på land...hm.... Det kom fuldstændig bag på os..at vi begge slet ikke havde haft i tankerne...at båden jo ikke sejler sig selv i den rigtig retning! Et godt grin, efter vi var kommet ud af junglen..og lykkelige over at det heldigvis ikke var en bådbro, en anden båd eller en flok kajak/kano-roer vi ramte..for der var en del andre at dele vandet med denne weekend! Niels fortalte..at han jo ved hans kammerat Kim plejer jo bare at overtage styring af båden når Niels har gang i noget og omvendt..og lige det synes jeg stadigvæk Kim er fuld berettiget til fremover. For lige der..er min kompetence lig 0! ;)

Glemte jeg at sige..vejret var klaret ret meget op..og det gav mulighed for en sejltur uden kaleche, så vi havde fuld udsyn! Og dermed frokost under åben himmel!


Så tilbage til pladsen efter en god sum timer..og et pitstop ved en lysning hvor der lige blev gået en tur oppe i skoven.

Både for lige at få set fastland..og smugkikket i skovbunden efter svampe. Og denne gang var jeg ski heldig..og fandt en facinerende lilla svamp, som faktisk kunne spises. (Okay..fik dem slæbt i båden op til flere gange..så Niels måtte sige..nu ligger der så svampe igen?!)..



Vi blev enige om lige at snuppe et bad, da vi kom tilbage til pladsen. Her glemte jeg så at få mit håndklæde med..men havde føntørre...rejsemodel, som jeg har nede ved Niels..som han jo uden jeg sagde noget..havde pakket he he...han har bare styr på tingene! Ellers var han bare bange for at se mig med konstant morgenhår :P Havde jo sagt til Niels jeg elsker primitiv "living"..synes så lige jeg ville vise hvor primitiv man kan være ha ha...

Niels fik gang i både Trangiaen så jeg kunne varme kartofler..og han i Cobb-grillen så han kunne ordne kødet. Middagen var skøn, selskabet bedre..og lykken lige for! Hvordan pokker kan man være så heldig?? Jeg fatter intet!! Vi har gået klods op af hinanden konstant..og aldrig har jeg savnet det lige at have et minut eller to for mig selv...er det mon ikke fordi man går i spænd? Maden mættede så meget, at vi bare skulle ud og have en gåtur! Vi forlod båden, og fandt en lille sti vi fulgte. Der var fyldt med rådyr..så mange vi ikke kunne blive enige om dyrene var "tamme" eller om det var rent held. Vi fulgte så en anden lille sti..hvilket gjorde jeg var ret sikker på vi var faret vild..men mini-BS slog lige igennem..og Niels mente han havde mere end styr på retning..not ha ha ha..men jeg stoler stadig blindt på ham og evnen til eventyr-rejser! Med hans blide troværdige blik..kan man så andet??


Vi havde bestemt, at der skulle spilles et spil backgammon..og der er min viden ret rusten, da vi taler 10 år tilbage siden jeg sidst spilled det..men det lykkeds at komme gennem regler.. 1-0 til Niels! Så var der kaffe med "fløde"..og en gang tandbørstning..og så ned i kahytten.. Og jeg skal da ikke glemme at fortælle..Niels havde helt styr på den romantiske lysstemning..ha ha..båden lignede mest af alt en UFO.. Uidentificeret Flydende Objekt!!!


I dag var så sidste dag, så vi skulle til at overveje dagen. Vi fik lidt morgenmad..og et bad..hvor jeg IGEN!! - glemte håndklæde..samme teknik som sidst kom i brug! Derefter ville vi lige pakke båden og få takket af på pladsen. Turen skulle nydes, da vi sejlede tilbage mod Ry..så tempo blev sat i bund..anker kastet så vi lige kunne nyde de sidste timer inden vi skulle "back to life".

Der var så lidt støvregn..så vi bestemte os til bare at nyde stilhed under kalechen..og se alle andre der roede forbi..udsigten til himmelbjerget..ej hvor er det bare så lækkert det hele..også selvom sådan nogle kajakroer kom så tæt på os, at de bare kunne stige om bord ha ha ..

De sidste rester af ost og kiks blev nydt..en øl og et glas rødvin..og en snak om at det må gøres om..for det har været så dejligt at komme væk fra en travl hverdag.

Vi fik båden tilbage på trailer, og afleveret diverse i Ry..så gik turen mod Viborg..hvor Niels satte mig af..og fik tanket en kop kaffe til turen hjem mod Holstebro. Han var godt bombet..det samme er jeg..men slet ikke i tvivl om at det er den helt rigtige form for træthed.

Niels..jeg er rigtig glad for indblikket i dit liv og den glæde din båd og fiskeri giver dig. Du har min fulde forståelse for dine ture med kammeraterne..kan godt forstå at de ture/kammerater er et "must" i dit liv. Jeg er glad for de weekender jeg så kan låne dig..og ser så meget frem til at høre om jeres ture..og opleve vores små ture væk fra hverdagen.

Nu sidder jeg så hjemme..det gynger stadig??? Så tror jeg vil huske vores første tur i en god rum tid..og glæder mig til en del flere! Tusinde tak for alt!

onsdag den 20. juli 2011

En ny rytter er skabt!

Så startede jeg på job igen efter 3 ugers ferie. Nok har jeg ikke været i sydens varme, men det betyder bestemt ikke at jeg har haft en kedelig ferie...faktisk den bedste ever! Pigerne har været i et fantastisk humør...og det fik lige et ekstra boost efter Niels og Ludvig gjorde deres entre i vores liv! Så alt i alt har jeg intet at klage over!

Startede så på job med advarsel fra Per..nok køre vi på halv kraft..bare ikke i ortopæd-gruppen. Og det kan jeg kun give ham ret i. Startede så også med at måtte byde ind på en ekstra senvagt pga sygemelding...og da Niels skulle tilbage til Holstebroegnen..Jaz skulle arbejde og Maja hos farmor..tjo så havde jeg svært ved at finde en grund til at sige nej. Så dagen i går blev ret laaaaaaaaaaaaaaaaang. Fik dog en sms fra Niels....at han godt nok gerne ville komme tilbage til Viborg..før aftalt. Og det er jo bare skønt. Han skrev så..at nu jeg gik glip af cykelturen til Holstebro som var planen, at jeg måtte tage ham med ud på en tur i dag. Nok var jeg lidt smadret fra senvagt og sen sengetid i går..men Niels holdte fast..og det var ski svært at sige nej..gider ik.. efter han skrev.."har lige lavet lidt mad, vi kan varme når vi kommer hjem".. For pokker..hvor er han skøn! Og det var så ikke bare "lidt mad", men lækre tærter! Den ene med spinat (wee) den anden med kantereller (mums altså! - Jaz er også ret solgt i de svampe).

Vi fik lige lavet et par gøremål..og så måtte jeg hive ham med til Dollerup igen..denne gang med km-bakken. Jeg kan jo kun sige der bestemt er talent at spore, og helt sikkert rart at cykle med ham. Der er ingen konkurrence, andet end med ham selv, og det er bestemt motiverende for at jeg gerne vil have ham med. Han er helt sikkert ved at være "mør" til at kunne se det som en bi-sport til alt andet han har gang i! Tak for turen!! En fornøjelse!

Vi går så og glæder os til en kæresteweekend..og må sige vi får lagt planer. Eller Niels gør. Jeg troede jeg var en planlægger..men nej..overmanden er mødt. Jeg troede han var til primitive ture..ha ha..jow jow..her er et eksempel på forskelligheder.. Niels siger..hva ska vi ha med..?
Heidi siger.. "en pakke flutes med skæreost..og pulverkaffe..så er det vist fint..så kan vi tage et par dåser makrelsalat og torskerog med..og et par rugbrødsskiver.."..

Niels..."kaffe..pulver har jeg..til cacao- cappuccino-expresso..og bailey..mad..jamen vi skal have noget til pandekager, og kød og.... !"

Taler vi samme sprog? Han klare sig ALDRIG i ødemarken i det svenske højland..uden min hjælp. Faktisk er han mere bekymret (læs pyldret) over vejret end jeg er!

Håber at kunne fortælle en del mere når vi kommer hjem. Pt..er min glæde bare stor..backgammon er købt..maangler bare to pandelamper for at se total-campist-agtig udd..he he..

mandag den 18. juli 2011

Sidste mand samler op..

Og det må så være mig! Har en del dage at samle op på..

Fredag morgen cyklede jeg ud til Kickan, som jeg havde lovet at løbe en tur med. Af flere grunde. Hun bor i Hald ege, kender en del til naturen derude..så en rundvisning JA tak! Hun har løbet en del, men synes hun godt kunne bruge lidt selskab..JA tak. Vi fik travet rundt i den flotte grønne skov, som godt nok var mere end indbydende! Hun synes det var ret kanon at ahve en hare med, og vi fik snakket om lidt træningsmetoder. Hun løber i et meget krævende terræn, som godt kan være grunden til hun ikke føler der sker så meget med tempo. Er ret sikker på, at hendes tid om søen, der er lidt flad og knap så ujævn, nok skal give bonus.

Sport
Løb
Starttid
15-07-2011 09:19
Distance
5.76 km
Varighed
39m:46s
Gns. hastighed
6:55 min/km
Max. hastighed
5:53 min/km
Kalorier
346 kcal
Højde
50 m / 107 m
Elevation
41 m ↑ / 43 m ↓

Blev vist rundt i området og deres andelsbolig..jeg ved nu hvor jeg skal satse også gerne før jeg bliver så gammel at rolator skal være terrængående! HOLD op det er lækkert. Inde og ude. 10 meter til højre, så er hun i skoven! 14 minutter på cykel fra centrum..ude i den dejlige natur, og alligevel ikke så øde, da der er rimelig befolket.
Senere da Niels kom..fortalte jeg ham om naturen, og vupti..befandt vi os på svampetur..og heldet var med os..efter en del søgen....



Lørdag morgen stod på løb med Lynge. Hun havde været i byen til ret sent (03.00) og Niels og jeg var nu heller ikke dem der kom i seng før midnat! Han er bare så dejligt selskab, at det skal nydes fuldt ud! Så da Lynge og jeg først var kommet afsted, blev vi begge enige om ikke at løbe den helt lange tur. Hvilket var fornuftigt nok!

Sport
Løb
Starttid
16-07-2011 08:01
Distance
7.00 km
Varighed
41m:12s
Gns. hastighed
5:53 min/km
Max. hastighed
5:05 min/km
Kalorier
421 kcal
Højde
50 m / 129 m
Elevation
60 m ↑ / 102 m ↓

Et par timer senere stod den på at få skiftet dæk på vinterracer, så Niels kunne komme på den og cykle med ud til min far og Else i Mollerup, via Øbakker. Imponeret over hvor godt han tramper i pedaler. Helt sikkert han er en god træningspartner, og rigtig god på de dage hvor der ikke skal hammeres igennem. Han kan godt lide cykling, men på rent motionsbasis uden konkurrence. Så det passer fint til "par-tur". Jeg har også rigtig godt af at kunne nyde turene uden at have lungerne hængende ud.

Sport
Cykling, sport
Starttid
16-07-2011 12:34
Distance
26.33 km
Varighed
1t:25m:51s
Gns. hastighed
18.4 km/t
Max. hastighed
49.5 km/t
Kalorier
746 kcal
Højde
44 m / 104 m
Elevation
85 m ↑ / 61 m ↓

Vi fik høstet nye kartofler og andet grønt. Kunne dog have haft en del mere med, hvis vi begge var udstyret med større rygsække..men dum som jeg var, havde jeg kun taget den lille med, da vi jo bare lige skulle have kartofler til den lamekølle Niels ville lave i Cobb-grillen senere. YUMS...jeg bliver SÅ forkælet..så tror det her kræver en del motion for ikke at få mave ;)

Turen hjem..blev uden bakker, synes det var bedst, da Niels og den gamle lige sad og nød en øl inden vi cyklede hjem, og fordi Niels havde det fint med at have prøvet bakkerne lidt af.

Sport
Cykling, sport
Starttid
16-07-2011 14:34
Distance
23.93 km
Varighed
58m:29s
Gns. hastighed
24.5 km/t
Max. hastighed
40.5 km/t
Kalorier
678 kcal
Højde
40 m / 105 m
Elevation
63 m ↑ / 61 m ↓

Så blev der mæsket lammekølle med diverse..bla de kantaraller vi fandt på svampetur..nye kartofler..pesto ja...puha..det var en menu ikke engang Henrik Boserup kunne hamle op med he he..

Søndag blev der slappet af...sidste dag i min ferie...Niels mente det ville være total afslapning med dvd-dag nu da det var mørkt og regnede..den var Jaz vist hurtig med på. Så de to smuttede i Blockbuster og hentede 5 stk! Sådan...sofahygge til os alle tre...!

I dag stod den så på job...og Niels tog ud og fiskede...

Nåede dog lige en lille sø med Per inden jeg cykelde hjem..

Sport
Løb
Starttid
18-07-2011 15:13
Distance
5.55 km
Varighed
31m:01s
Gns. hastighed
5:35 min/km
Max. hastighed
4:21 min/km
Kalorier
334 kcal
Højde
47 m / 69 m
Elevation
0 m ↑ / 0 m ↓

Da jeg kom hjem, kom han lige efter. Han måtte så tilbage til Holstebro..med Ludvig. Fik en kop kaffe..og snakket om dagen..så måtte han afsted. Dog kom han lige igen efter 10 minutter..måtte lige sige farvel endnu engang..hold op han er skøn...elsket og savnet....

torsdag den 14. juli 2011

1 kg tungere på få sekunder!

Jo det kan faktisk godt lade sig gøre. Lynge har brokket sig over alderens små ynder, nærmere betegnet "mormor-arme" eller "pelikan-pluder" på underarmene. Så jeg måtte ligge hovedet i blød..og finde en løsning!

Intersport..havde lige det vi skulle bruge. Ankel-vægte, som vi så kunne sætte om håndledene. Så kunne vi jo træne armen på samme tid som vi løb. Jeg tror så dog, at jeg med tiden bare sætter dem om anklerne..mine arme er ikke nået dertil endnu. Og må sige, at det ikke er nemt at sidde og skrive, da det stadig følels som om de vægte er på ;)

Vi bestemte os til at tage Nørresø, da det var et forsøg, og hvis det nu blev for træls, var det sikkert overskueligt at turen ikke var længere. Lynge mente hun løb en del langsommere end sidst, det følte jeg så ikke. Og nu vi er hjemme kan jeg se det kun drejer sig om sekunder! Så fint nok. Små-regn på hele turen, som jeg bestemt synes er det bedste vejr at løbe i!

Sport
Løb
Starttid
14-07-2011 16:29
Distance
6.73 km
Varighed
39m:08s
Gns. hastighed
5:49 min/km
Max. hastighed
5:06 min/km
Kalorier
405 kcal
Højde
54 m / 107 m
Elevation
40 m ↑ / 40 m ↓

Jeg fik hende dog overtalt til at tage den op af Ibsgade - sct mogens gade..og ikke slutte ved domkirken. Så vi fik da godt nok lidt bakker på også.

Morgen gik med at få sendt Niels godt på vej..da han skulle på job..og så få styr på vasketøj..derefter havde Jasmine problemer med at få jobbene til at gå op, så jeg måtte i Fri-cykler og ordne hendes rengøring der..

Maja kom hjem fra farmor..og luftet Ludvig som vi lige har lånt lidt endnu.

Pludselig ringede Per..om jeg ville tænde min printer, for han skulle bruge et kort over Holstebro. Fik et haste "møde" og måtte afsted med det samme. Fristende lige at smutte med i bilen..og være hos Niels en time eller to...men tror han trænger til både søvn og lidt mental ro ;)

I aftes tog vi på tur..med mad..varmt-røget laks..og noget spinat/feta tilbehør og en flaske hvidvin ud til Hald ruin. Der sad vi så på tæppe og nød hinandens selskab, mad og vin. Elsker de her ture..det er bare så hyggeligt :P

Jeg mente så jeg havde rimelig styr på geografien i i dette område..men kom til kort..da Niels havde fisket der før..og vidste noget mere. Pudsigt nok ;)

Han beskrev det egentlig rimelig godt mht min stedsans. "Det virker som om du har har en elastik der trækker dig tilbage når du når til bygrænsen"..og ja det er nok ikke meget galt. Dog er det blevet en del bedre siden landevejscyklen er kommet i brug ;)

I aften er der dømt hygge i sofa..men synes der mangler en i sofaen......

I morgen tidlig har jeg lovet en kollega at løbe en lille tur med hende. Hun er lige startet op, så jeg følger lige op på hvordan det går og skal da lige høre om det bare går som det skal ;) Havde fakisk glemt det..men godt hun lige skrev en hilsen!

onsdag den 13. juli 2011

En underlige mood dag...

Havde fornøjelse af Lynge på "hendes" faste rute i dag. Fik dum nok spurgt..hvilken vi skulle tage? Hun kiggede nærmest som om..vi har kun en rute, så hvad tror du?.
Der var en del der lige skulle indhentes..så der blev snakket ret meget. Og jo..det er faktisk bare dejligt at motionere for at motionere..og ikke at indhente sin egen skygge.
Men mit største dilemma var, at skulle nå at fortælle om den sublime weekend jeg har haft. For den lever jeg stadig højt på. Er virkelig skudt i Niels..busted!

Lynge og jeg fik hurtig lavet planer for vores "drenge"..og mentalt havde vi sendt dem ud og (..hæng fast..for det her er en verden jeg ikke kender meget til (endnu)) "Trolle"..mener jeg det hedder. En stressende form for fiskeri..med en pokkers masse stænger..dermed en masse lækker fisk til grillen..ville mine tanker så lede sig ind på.

Selvom der ikke var blevet løbet meget fra Lynges side på det sidste, var der faktisk ingen brok?? Hverken om tempo eller luften..eller mangel på samme! Da vi landede hjemme, og hun skulle høre km/tid, var hun lidt overrasket. Troede ikke hun kunne komme ned under 6 minutter mere..men det kunne jeg bestemt ikke se det store problem i.

Sport
Løb
Starttid
12-07-2011 17:46
Distance
7.78 km
Varighed
44m:46s
Gns. hastighed
5:45 min/km
Max. hastighed
4:46 min/km
Kalorier
468 kcal
Højde
55 m / 129 m
Elevation
83 m ↑ / 81 m ↓


Det var rigtig dejligt, at høre Lynge sige "hold fast en dejlig smilende fyr"..hun er ret sikker på han var et rigtig godt parti for både mig og pigerne. Og lige hvad vi har trængt til, efter et par år i cirkus. Han har bare den indre ro, der kan få den glade og positive stemning til at blomstre, pigerne er vilde med ham (og ikke mindst Ludvig) og nu ser vi rigtig meget frem til at se ham med datteren Maria. Nå..men jeg kunne jo blive ved..men..

At shoppe er nok det værste jeg ved..DOG er der lige et sted..hvor jeg har tålmodighed.. HP-grej.
Jeg havde lovet Per at tage ham med i HP-grej for at finde en god jakke. Ved jo den ikke bliver skiftet de næste mange år..så jeg måtte anbefale ham at sigte efter en der ikke kan slides op... haglöfs!! Ekspedienten blev ved med at stå og forklare mig om jakken..og da jeg uden tvivl ikke var den der var så svær at overtale til den kvalitet..måtte jeg sige.. "Per- jeg går lige her over på den anden side..det er dig der skal have jakke..og du ved hvad du skal bruge". Han endte så ud med en rigtig fed model! Rød..og nej, jeg valgte ikke farven, selvom jeg er forgabt i den røde farve de bruger i deres beklædning. Da Per var færdig med at shoppe, kørte han, da han skulle i Jysk, og jeg blev i biksen. Jeg ville så gerne vise Niels butikken, og sådan lige det første indtryk jeg fik, da jeg fortalte ham om den..var nok at han så den som en "lille biks med lille udvalg". Tror han blev noget overrasket. Positivt. Og kunne da høre han havde en del mere styr på de øvrige mærker de fører dernede end jeg.

Vi trillede så hjem, så jeg kunne komme ud og få noget motion. Skal jo holde formen, så Holstebroturen ikke tager pusten fra mig. Pigerne har haft en underlig dag..Maja lidt øv, da hun skulle have det sidste stik for livmoder halskræft..og Jaz en "wake-up" efter 3 år med kollegie og vildt liv..der pludselig var slut. Tror det hele ramte de to stakler i dag. Godt vi har lånt Ludvig, for hans charme kan ingen af pigerne stå for. Specielt da han virkelig havde set sig gal på de ledninger der stak ud af stukken i loftet, hvor der med tiden kommer en lampe. Hold da ferie han var gal! Ellers bliver den stakkels hund luftet x mange dagligt..så tror han snart skal have en ekstra blære indlagt for at kunne følge med.

Derefter var mad og tv-hygge...og sent i seng.....damn..vi bliver zombiér...

søndag den 10. juli 2011

Hvordan kan man være så heldig??

En ny dag startede, efter en ret tryg nattesøvn med Ludvig.

Ludvig er Niels´ hund.. Jeg kan ikke lige helt finde ud af, om Niels ville forsøge at overbevise mig om at Ludvig ikke normalt sover i soverværelset..nærmere betegnet i sengen ;) Der var lidt afledningsmanøvre mellem ham og hunden inden sengetid som lignede noget der ikke ville lykkes..hvor jeg måtte sige..at der ikke skulle laves om på rutinerne selvom jeg var der. Og hvem kan sige nej til denne lille skabning...



Tror det lettede lidt på stemningen..ved hunden.  Jeg må så sige, jeg var udemærket tilfreds med denne løsning..for Ludvig og jeg sov fantastisk godt..mens Niels så kunne ligge for sig selv i den anden side af sengen. Midt om natten..blev jeg lige prikket til..så Ludvig også kunne komme under min dyne ha ha charmerende hund! Om morgenen havde jeg svært ved at trække dynen op over armene, da en flue blev ved at irritere..det var så fordi Ludvig havde lagt sig på ryggen med alle 4 stænger i vejret i enden af dynen og så ud til at være yderst tilfreds over livet som så. Noget i denne stil..



Bestemte så at det nok var nu jeg skulle op..og Niels kort efter. Planen for dagen havde han så også lagt. Vi skulle lige smørre en lille primi-primitiv klap-sammen, som jeg så skulle huske. Tjekkede vejrudsigt, og Niels som har styr på disse ting, da han opholder sig ofte på vandet..! Han berettede så, at der godt kunne komme lidt regn sidst på turen. Vi fik gjort cykler klar, og afsted gik det. Målet var Borbjerg Møllesø. Det gik ganske godt på racer, og tror han er ved at se det dejlige i at cykle. Og jeg er ved at nyde det i andet end speed-tempo. Rigtig dejligt at cykle og snakke, at intet skal nåes i en vis fart. Skønt!
Vi satte cyklerne, og Niels gav mig en rundvisning. Sikken et sted. Det er et sted med mange små indtryk af alt muligt. Inspirationen eller temaet er Afrika, som disse mennesker der driver stedet ofte besøger.




Blandt andet var der et "udekar" hvor der om vinteren kunne bestilles et varmt kar, med flot søudsigt..som jeg da synes kunne være noget af en oplevelse! Niels er kommet her som barn..og det må have givet nogle dejlige minder.


Så skulle vi lige..øh..madpakken..? Havde jeg glemt at tage med..så den var hjemme i køleskabet! FLOT Heidi! Bliver aldrig spejder!
Niels fortalte så om en "silde-tallerken"..som vi så smagte. Han er godt nok et dejligt selskab når man er rigtig glad for fisk! Jeg er bare SÅ heldig!

Vi havde lige fået den sidste bid ned..så kom regnen..lidt blidt..indtil vi nåede at komme på cyklerne..!! Er du så færdig det stod ned! Vi er jo forelsket..og tror helt sikkert det hjalp til med til at se det sjove i situationen og bare padle som to glade jubel-tosser.

Vi kom hjem, godt våde og i godt humør. Et bad..og så lidt blog-skrivning..mens der blev serveret et glas vin ..
Niels gik igang i køkkenet, med en tidligere fangst han ville tilberede. Det her er så ufattelig uvirkelig, at selv jeg har svært ved at fatte det?!
Han kiggede lige ind af og til..og duften med maden fulgte med..mums..!



Jeg ved hvad i tænker..en fisk med et uheldig navn..men nu skriver jeg det så. Menuen var Pighvar..med nye kartofler, gulerødder og persillesovs. Så stor en fisk..den havde fyldt det fad den lå i godt ud. Sikke store ben der er i sådan et dyr!! Det kom lidt bag på mig. Det smagte fantastisk!!




Her slyngede Niels så lige et kompliment ud.."ja..du spiser godt nok meget"..ha ha tak skat..du er vildt sød og charmerende. Men det smager jo godt..og man cykler sikkert ret stærkt af det.

Resten af aftenen, måtte jeg så lige gengælde..og gav ham en god gang hovedbundsmassage..mens han diskret faldt hen..med lyd :P
Med alt det han havde præsteret fra jeg kom til nu..var det en velfortjent "morfar"! 

Alt det friske luft..gjorde vi begge var godt møre..så Ludvig og jeg var klar til vores "dynedeleri".. og Niels fik ro på hans side af sengen he he..

Vi stod så op før 8, da vi begge vidste det var sidste dag, og jeg skulle hjem til pigerne og han skal på job i morgen. Så vi skulle lige nyde et par gode timer endnu.

Tror så ikke Niels ville overlade det til mig, at huske madpakker..så han havde pakket den lille mobile køletaske, med røget markrel som han havde fanget i onsdags og fået røget hos en kammerat. Han havde så lovet jeg måtte smage den inden jeg skulle hjem, så den havde han pakket. Kan ikke huske hvor længe siden det er siden jeg har fået det. Men bestemt savnet!
Vi tog så bilen..og kørte til Struer og fandt en lille plads ved Venø sund..gik lidt..satte os..og gjorde det vi er rigtige gode til..at snakke om ALT. Det er så skønt, men tiden render bare total fra os. Vi fik så pakket maden ud, og nød markrel..og kaffe/øl/cola. Vi måtte så vende snuden hjem..for klokken var ved at være 15..og jeg skulle lige have pakket tøj og cykle til Viborg.

Det har været den bedste weekend i meget langtid..så det var rigtig svært at skulle afsted! Ønskede lidt jeg punkterede..og ikke havde tagt ekstra slager med..for hvor ville jeg gerne være blevet. Men..jeg måtte hjem, og Niels må restituere efter alle de oplevelser han har givet mig. Håber dog vi får så mange mere af dem!!! Kom på cyklen..og med vinden i ryggen gik det ret nemt..vil dog sige at..det med røget makrel...mindede mig helt til Viborg om denne fantastiske weekend! 
Og jeg gør det gerne igen. Afstanden er bestemt ikke noget problem for mig..og ikke noget der skal holde mig for at tage den i snestorm. Jeg vil nyde den belønning der venter i Holstebro..det er en 1. præmie i sig selv. Niels.

Sport
Cykling, transport
Starttid
10-07-2011 16:00
Distance
52.43 km
Varighed
1t:40m:35s
Gns. hastighed
31.3 km/t
Max. hastighed
47.7 km/t
Kalorier
866 kcal
Højde
56 m / 101 m
Elevation
80 m ↑ / 60 m ↓

Jeg var knap kommet ind i lejligheden og stod i det svedige cykeltøj og cyklen midt i stuen før pigerne begge med et bredt smil spurgte om jeg havde haft en god weekend?! Kunne kun svare SUPER TØSER!!! Straks ytrede pigerne ønske om snart at se Niels og Ludvig i Viborg..tak tøser for jeres opbakning. I er bare dejlige!

Fik så lige en up-date fra Per, der skulle på en date i dag. Han ringede kl 19..og fortalte..at han var total solskoldet!! Han troede jo kun en date var en kop kaffe..så ca 1-2 timer, men han havde været afsted fra kl 11 til 18???? Sådan Per..dejligt at høre dig så glad! Vi mangler lige at køre til Ikea..onsdag, så han kan få nogle møbler til hans hjem... Tillykke..for han skal skam mødes med hende igen torsdag..så vi får godt nok travlt onsdag!!

lørdag den 9. juli 2011

Velkommen i mål!!

I mere end 1 forstand!

Fredag morgen stod på et møde hos chefen..mission..hemmelig ;) Vil dog sige jeg kom hjem, ikke helt blanket af..men med hvad jeg selvfølgelig håber bliver til noget. Ideen blev bestemt modtaget positivt, og synes faktisk det var rart at få hans tilkendegivelse om at min indsat på arbejdet var god (nogen vil betegne det som skulder-klap) og at der skulle tjekkes ydereligere muligheder ud. Dejligt.

MEN senere hen mod middag kom det største lyspunkt!! Om det så stod ned i lår-fede ståler, ville det stadig være mere end et fantastisk lyspunkt. Det stod så ned i lår-fede stråler, da jeg stod i porten klar på min fine Trek..som normalt ikke må få regn, hvis det kan undgåes..men lige en person..har lavet lidt om i mine ellers så faste retningslinier på en del ting. Jeg var inviteret til Holstebro, og insistedere på at cykle, både for at få trænet, og det gav så også flere muligheder for en fællestur denne weekend. Niels er/var målet. Så selvom nogle vil betegne det som rigtig møgvejer..så skinnede det hele bare mentalt.

Jaz sendte mig så afsted, med blikket i vinduet der fortalte alt - "hold kæft hvor er du åndssvag..men nu har jeg hytten for mig selv, så afsted med dig!" ..agtigt.

Var overrasket over hvor "nemt" det gik..det går jo bare ligeud med et par bump. Turen gik med at tænke på, at en enkeltstarts ville være perfekt..så måske den drøm ikke helt er væk..for lige den distance/rute var oplagt træning! Målet ligeså. Jeg nåede ret tæt på Holstebro..før det faktisk gik op for mig, jeg slet ikke havde tjekket hvor adr eller husnummer egentlig var i selve Holstebro..så hvor skulle jeg lande? Bremsen blev lige hevet på en p-plads, hvor de var så fornuftige i Holstebro, at sætte et informationsskilt op "Her er du" (find selv ud af resten!). Kunne se min egen formodning om hvilken retning ikke var helt ved siden af..så bare træd i pedaler..og videre! Ganske rigtigt! Heidi uden stedsans kunne noget!

Sport
Cykling, transport
Starttid
08-07-2011 13:32
Distance
52.48 km
Varighed
1t:57m:26s
Gns. hastighed
26.8 km/t
Max. hastighed
46.8 km/t
Kalorier
867 kcal
Højde
51 m / 105 m
Elevation
60 m ↑ / 83 m ↓

Drejede ind i indkørslen..og fandt denne lækre fyr stå med både flag og et skilt "velkommen i mål Heidi"!!  Så kan man ski da ikke ligne andet end en jubel-idiot!!!! Sikken en modtagelse!



Overraskelserne ville bare ingen ende tage...et bad..og så havde Niels lige nogle planer i ærmet. Var dog blevet forberedt på noget Kajak..agtigt.. hvilket er ret udfordrende, når man hader kold vand og kun har en erfaring fra en kano for 25 år siden..men nu har vi lovet hinanden, at være åbne for at prøve en del aktiviteter af. Så jeg pev ikke! (Blot noget mumle noget som ikke skulle kunne forståes!)

Så vi fik søsat disse små levende væsner i vandet. Og indrømmer blankt..at det lige tog lidt tid af finde "fodfæstet".. Men der var planlagt et mål..med "dinner transportable"!! Så Niels havde destinationen..og der skulle vi så "bare" lige padle hen. Ja..jeg ved godt..at når man nu har sådan en lækkerbisken på krogen..så vil bare helst hverken se eller virke for dum. Denne tanke måtte jeg bare skyde total væk og erkende jeg tabte. Det tog lige lidt tid at finde en "rytme" i det der padleri. ( Ærligt..kom der vist aldrig rytme..for min kajak var smæk fyldt med vand, da vi nåede stedet som var udset, ren og skær vand fra min pagaj..). Niels stod nærmest uforstående, da han var kravet op på broen og ville trække min ind så jeg kunne komme op...med ordene "ØH...?? Hvordan er der kommet SÅ meget vand i Kajaken?". Her burde jeg være hurtig at sige.. "Ja..en lokal (meget lokal endda) byge"..men undlod vist bare at sige noget..



Her var vi så kommet til et lille sted med både shelters og bålplads. Det skulle vi så ikke..altså lave mad på bål. For så hev han da lige en Cobb-grill frem (jer med weber..er nu slået hjem)..og mørbrad svøbt i bacon..og noget..rigtig lækkert cremet noget inden i..og pastasaltat..med alverdens lækre sager i og en flaske køolig hvidvin!. Myggelys og alt hvad romantikken ellers kunne trække var bare sat i værk! Er du svims..det her er lige mig...!!! Dejlig natur, fysisk udfoldelse..lækkert mad...og så de mest fantastiske øjne at kigge i..! Lotto..go home..jeg har vundet mere lykke end hvad alt andet kan bringe. Det her er livet..som jeg vil! Så pokkers fantastisk afslappende, nede på jorden..og naturligt!

Det begyndte så at blæse lidt op, så vi "flyttede" om til selve bålpladsen. Her blev så en menu - selv det dyreste, fineste spisested aldrig kunne hamle op med..selv min mad blev skåret ud. Så føler mig sig godt nok som Queen ha ha ha! Vil så sige Niels selv lige her løftede det ene øjnbryn..og undrede sig over denne handling :P
Men tak skat..har tænder endnu..dog glad for at vide du er der, hvis de smutter en dag ;)

Der kom så lige et hold unge mennesker (17-18 år) der havde valgt at tage på kano-weekend. Hvilket både Niels og jeg synes var en kanon ide, at bruge en weekend på i den alder, i stedet for at ligge med tømmermænd og en god bunke oprydning efter festen (netop som Jaz har brugt denne lørdag på he he).

En af dem måtte så lige høre om vi havde noget ild (her slog det mig, de nok ikke var helt erfarende spejder..hvem  tager på tur uden ild til at lave bål??) .. Nå..men Niels havde ild med..HER kom så lige en deal som jeg mente vi godt lige lave, nu de skulle have noget af os. Jeg kunne pt ikke lige overskue hvordan i pokker jeg skulle få denne skude vendt op i vinden og padle hjem. Modvind og strømmen i "modvind´s retning"..og se godt ud på samme tid?? Næ..vel..! Så det blev noget i stilen af.. "Øh..du må gerne låne ild..HVIS du diskret skubber den røde kajak ud og lader den drive... " (Selv med en fyldt mave af lækkert mad, var jeg klar over, at løbe ville være den hurtigste måde at komme hjem!).

Den stod der stadig..da vi skulle vende snuden ned mod campingpladsen, hvor vi havde søsat og lånt den anden kajak.



Vinen, det sublime mad, dejlige selskab og myggelys ;) gjorde at vinden havde drejet sig til vores fordel (dog ikke at det fik mig til at padle som en ægte grønlænder) så vi stille og roligt kunne nyde turen hjem. Og kors i hytten..vi snakker så meget, at solen går ned inden vi når at se den stige op i øst.

Vi fik dog på skift stoppet alle ordene med.."ej..hvor er det skønt..!" og det var da virkelig en naturoplevelse man kun kan nyde med en..man virkelig holder af..og som Niels siger.."hvor er det dejligt, at der er en at nyde de små glimt af, som naturen byder på..som forstår en".. Jeg kan kun sige..der har godt nok været ufattelig lang vej til denne lykke... !

Tak for en fantastisk dag..så glad for at have mødt dig! 

Der kommer mere i morgen..om vores lille "byge-sild-cykeltur" i morgen...

onsdag den 6. juli 2011

Træning til fredag..Øbakker og Nørresø!

Startede dagen..med at tage i Fri-cykler med rundstykker. Skulle lige have en opsamling på drengenes liv. Lille Chris (praktikant) fik sin sag for..da jeg begyndte at fortælle ham om livet som så..og hvad han skulle passe på ude i verden..og med André og Chris om sig hver dag, var der nok nogle ting som var bedst han lukkede ørene for! Lille Chris nåede at få røde øre..mere end en gang. Håber Store Chris har fortalt, at han ikke skulle tage det en dyt alvorligt hvad jeg siger!

André fik selvfølgelige også lige formaninger med på vejen. Sådan er det jo. Chris grinte bare..nu har han jo fået de formaninger de sidste mange år..så han ved hvad der sker når først jeg går i gang med at lære dem om livet derude! Nå..men inden jeg nåede helt ud af butikken..ringede telefonen. det var Jytte (konstitueret afd sygepl) hun ville spørge om jeg kunne komme komme til møde med Kim (headmaster-chef) fredag 8.30. Og det vil jeg bare rigtig gerne!! Håber så der er forståelse for min mission...!! Og hvis ikke..så er jeg glad, bare det at det har været overvejet! Så er man nået lang i sygehusvæsnet. Så jeg er stolt..uanset!

Så hjem...og hygge med tøserne..der stadig ikke var landet (og moderen kender fornemmelsen) så der blev talt en del om aftenen i går..og vi sad bare alle tre med et smil, som kun kan beskrive som bedste gog og gokke stil! Livet nydes bare så meget..at det slet ikke er til at forstå hvorfor der går sure mennesker rundt på denne jord..jeg kan slet ikke se nogen?!!

Ville så på cyklen, tjekke formen af til fredag. Kort men med bakker..så valget faldt på Øbakker..! Og lige i dag, havde jeg valgt rigtig..modvind ud..træt i benene til bakkerne..så det er jo god træning..og bæres hjem af vinden. Perfekt!!

Sport
Cykling, sport
Starttid
06-07-2011 13:24
Distance
42.56 km
Varighed
1t:32m:16s
Gns. hastighed
27.7 km/t
Max. hastighed
55.5 km/t
Kalorier
1205 kcal
Højde
47 m / 110 m
Elevation
82 m ↑ / 86 m ↓

Godt svedig..da jeg kom hjem, for det var godt nok lummert, selvom det luftede. Havde aftalt med Lynge at der ville være løb i dag ..så den aftale skulle selvfølgelig overholdes. Da hun var forsinket, var der tid nok til lige at skrive til Per, aat han kunne trække cyklen herop, så jeg lige kunne få lagt det lidt blødere styrbånd på. Han skal ikke have nogle undskyldninger for ikke at komme ud, selvom jeg holder weekend sammen med Niels. For er sikker på ham og jeg nok både skal komme på cykler, løbesko og ja..jeg kommer sikkert også en tur i det kolde vand?! Så Lynge og Per må klare sig selv fra i dag..og helt indtil mandag! Dog sagde Lynge..jeg under dig det hele, og det er fortjent. TAK!! Du er ski dejlig!

Nå..men vi kom i løbesko..Lynge total smadret, med overarbejde i dag. Det passede mig perfekt, for mine ben var også brugt af bakketræning. Så vi blev enige om lige at trave Nørresø. Da vi så nåede om til Mogensgade, er det helt forunderligt. For normalt tager jeg gerne ekstra. MEN for første gang havde Lynge mentalt sat sig i hovedet vi skulle slutte helt nede ved stien op til Domkirken. Den havde jeg slet ikke set komme, så min hjerne var stået total af..men selvfølgelig..sluttede vi der!

Sport
Løb
Starttid
06-07-2011 18:01
Distance
6.44 km
Varighed
38m:14s
Gns. hastighed
5:56 min/km
Max. hastighed
4:46 min/km
Kalorier
388 kcal
Højde
48 m / 98 m
Elevation
40 m ↑ / 62 m ↓

Niels kom så sent herfra i aftes, at det var lige hårdt nok at arbejde en hel dag ;) meget forståeligt! Så her kommer bare en af de ting jeg godt kan lide...han tog fri..og ud med båden..! Man skal gøre det man lige brænder for! Her fik jeg så en sms..kan vi maile sammen i aften..min stemme er væk? Forunderligt ha ha ha..troede man skulle være helt stille når man skulle fiske :P . Det viser sig så, at der var set en kæmpe fugl lige over båden..menes at være en sjælden fugl i dk.. Albatros! Måske det var nødvendigt at råbe af den, for den ikke snuppede fangsten!
Håber på at smage markrel her i weekenden..kammeraten har vist rygeovn..og jeg er vild med røget makrel..så tør man tro..håbe kan man altid! Glæder mig...uanset!!!

Dollerup..stedet for livsnydere.

Dagens start i går var mere end perfekt. Endelig fik pigerne og jeg en stund hvor vi intet skulle, og stod op på ca samme tid. Så skulle morgenmaden nydes. Skyndte mig i føtex og hente rundstykker! Og vupti - så havde ungerne dækket bord. Så der var rent hygge! Skønt!

Så måtte mail tjekkes fra job (jo har ferie..og uanset hvad folk siger..bla at man ikke skal tømme post fra job i ferie..så bestemmer man jo selv om det er stress-relateret eller hvad) og der var ski respons..så må til møde med boss og overboss..og gør det rigtig gerne selvom jeg har ferie. Håber nemlig at få lidt teori på tankens krafter..mm. Så alt er krydset på kroppen og håber bare...at der er opbakning.

Og denne fortræffelig dag..ville bare slet ingen ende tage! Fik besøg af Niels, som var frisk på at cykle en lille tur til Dollerup. Her mødte jeg rigtig meget modstand fra pigerne, der synes jeg var meget mere end urimelig, at byde ham de bakker, når han ikke var vant til at cykle. Trods min forklaring om, at det var en hyggetur, og at jeg ikke ville tæske ham gennem km-bakken og den anden der også kan være ubamhjertig når man ikke er vant til at cykle. Intet hjalp, og Niels fik pigerne sympati straks!

Modtog ham på den store p-plads..med de flotteste dyb-røde roser jeg længe har set.. (blev da noget blød i knæene..) og et kort sekund..overvejede jeg at finde en flad cykeltur..men det kort sekund blev afløst af tanken..at jeg var sikker på han bestemt ville nyde naturen ved ishuset..! Så vi fik hevet racer ud..og afsted. Ret fedt..og ingen bekymringer fra hans side. Vi fik snakket..så meget så jeg nær var røget i grøften..pinligt ha ha ha.. Ja ja det kan jo ske. Vi stoppede så lige ved Troldeslugten. Jeg synes der er et eller andet ved det sted (som 1000 andre derude) som en naturelsker ville se det smukke i, og jeg tror ikke jeg tog helt fejl. Så kom bakken op til ishuset..han indrømmede godt nok den var hård, men jeg kunne se den ikke var værre end han faktisk fulgte rigtig godt med, uden klikpedaler (så det var lidt ulige kamp ;) ). Da vi kom til toppen, blev cykler lagt..og naturen suget ind. Og ellers blev der bare hyggesnakket om alt!



Tiden gik vildt hurtigt, og trods start omkring kl 15.30 var vi først tilbage i viborg omkring kl 18.45?!
Så fik vi lavet sandwich..og der var dejligt hygge..med mange spørgsmål..og ping-pong.. Ingen tvivl om pigerne glæder sig ligeså meget som mig, til igen at få besøg af Niels.

Vi gik så en god tur i Viborgs gamle bydel..og endte ved katedralskolen..og igen fløj tiden..så ked af at det blev ret så sent før Niels kom i bilen og hjemover...han skulle møde kl 6..sorry..men lost track of time...

Takker pigerne og Niels for en så dejlig dag.

mandag den 4. juli 2011

En træt lynge..

Fik aftalt med Lynge vi lige tog en lille tur i dag. Og det var vist godt nok den ikke var længere, for hun var bare træt. Dog skulle jeg lige lufte ideen om at tage Nørresø med i dag..men den var hun slet ikke med på. Og det var fair nok. Vi havde Per med..han løb dog 500 meter foran. Lynge og jeg var ret enige om han havde travlt med at komme hjem til dating ;)

Sport
Løb
Starttid
04-07-2011 17:32
Distance
7.59 km
Varighed
44m:56s
Gns. hastighed
5:55 min/km
Max. hastighed
4:37 min/km
Kalorier
457 kcal
Højde
53 m / 104 m
Elevation
42 m ↑ / 43 m ↓

Fik ellers nået en del i dag..både ude og inde. Så en kort tur var fint nok. Skal nu også være frisk til i morgen, da jeg får besøg af Niels..og planen er vi cykler en lille tur ud i det grønne. Hvis det regner..går vi en tur i Dollerup..så er dagen brugt fornuftigt :P

søndag den 3. juli 2011

Lummert løb..

Dagen startede med at tage kælderrum i brug. Dejligt at få noget af vejen i lejligheden. Senere kom karin  (tidligere kollega) forbi til biscotti og kaffe. Rigtig tøsesnak! Så måtte jeg lige ruske gang i Lynge, om det virkelig kunne være rigtigt, at vi slet ikke skulle løbe i dag?. Hende og hendes to tøser havde været i Ålborg, bare for at hygge og spise på café. Så hun var lidt træt, og synes en lille morfar var på sin plads inden løb. Så hun skrev hun var klar kl 20. Godt så. Jeg snuppede lige en mad.. 10 minutter efter kom der en sms..som jeg ikke havde set/hørt...før den næste kom "HALLO"... (det har hun så lært af hendes mand ;) "Er det Lars der skriver.." svarede jeg. Men der kom en sms..at hun havde lært noget..men hun var klar nu! Øh..jeg løber bare ikke ret godt når jeg lige har spist! Men..jow..det er jo bare afsted.
Løb så hen og hentede hende, så vi kunne komme på hendes "udstødningsrute". Ringvejen. Hun vil ikke rigtig slippe den vinterrute! Afsted gik det.

Vi fik så aftalt, at turen i morgen altså blev søen! Derefter lagde hun lige planer...så skal vi jo snart ud og fiske..så kan vi to sidde og hygge..mens drengene fanger aftensmaden...! Øh..okay...tror du ikke bare de sender os ud af båden for at fange de fisk..så de kan få ro..tror faktisk mænd gerne vil være fri for kvinder på fisketure. Men det mente hun bestemt ikke! Nå men da vi så drejede op ad Marks stigsvej..var Lynge ret stille..der var modvind og det gik op ad. Så var der lidt ro ha ha ha...

Sport
Løb
Starttid
03-07-2011 17:49
Distance
9.15 km
Varighed
50m:41s
Gns. hastighed
5:32 min/km
Max. hastighed
4:41 min/km
Kalorier
551 kcal
Højde
62 m / 109 m
Elevation
20 m ↑ / 20 m ↓

Fik hende så afleveret på hjemme adr..og hjem gik det så selv. Og føj hvor jeg svedte..det var så pokkers lummert...

Niels skal så prøve endomondo for første gang i aften..så spændt på at se om det virker for ham :P

lørdag den 2. juli 2011

LSD-løb..

Det stod den på i dag..og nej...det står for Long Slow Distance. Havde advaret både Lynge og Per..hvis de ville med, så var det andet end de sædvanlige 6-7 km! Jeg skal til at have lidt udfordringer med længde. Så mon ikke det kan give lidt på de korte så. Start var kl 7, da Lynge lige skulle have Lars i lufthavn først. Ellers er det jo det vi helst vil. Tidligt afsted.

Sport
Løb
Starttid
02-07-2011 07:17
Distance
11.62 km
Varighed
1t:09m:57s
Gns. hastighed
6:01 min/km
Max. hastighed
4:46 min/km
Kalorier
699 kcal
Højde
50 m / 104 m
Elevation
41 m ↑ / 60 m ↓

Vi var ret enige om vejret var perfekt (er dog ved at have lidt ondt i halsen?!) og ruten var helt ok. Dog fik Lynge sagt i Bruunshåb..hvorfor drejer vi ikke af her?". Fordi vi ikke skære hjørner af Lynge!! Så hun måtte lige 2 km længere ud inden den gik tilbage mod Viborg. Vi fik talt lidt tøjindkøb, da jeg havde lovet Per, at jeg ganske kort godt ville hjælpe med tøjindkøb. Han har ikke købt nyt tøj, siden han har smidt knap 12 kg..faktisk mener jeg han sagde han ikke kan huske hvor mange år siden det var, han havde købt nyt i det hele taget! Godt Lynge var med, for hun er designer, og kunne overbevise Per om, at man bestemt skulle se af at skifte gardarobe, og at tøj der hænger som en slaten teltdug bare ikke er nogen værdig, der har gjort så meget for at smide de kilo!

Vi kom hjem og ret enige om at næste tur er mandag eftermiddag.

I bad, stryge alle skjorter i miles omkreds til Mads og monopolet. Ha ha ja...det er bare noget der er lidt hyggeligt! Så afsted med Maja for at kigge på sko, hvilket er meget svært når man har så smal en fod! Hun ville så selv gå og kigge. Skrev til Per, at vi skulle mødes i tøjbutikken nu. Han stod der så allerede! Så gik mig og ekspedienten ellers bare i gang! Bukser fløj ind og ud af prøverummet..uden brok. Havde sagt til Per, hvis jeg en gang hørte at det var dyrt..så gik jeg! Skal så lige sige, at Per er det man kalder mere end bare økonomisk. Skulle ikke undre mig der ligger penge i madrassen! Han er single, ingen børn...en bil der med garanti er betalt og det samme med motorcyklen. Han arbejder 37 timer - jeg 32 timer, der har 2 børn..! SÅ i forhold til mig..er han loaded!!
MEN til min store overraskelse..sagde Per INTET!! Andet end..ja..de sidder godt..også den..og ja de sidder også godt! Da vi havde været igennem det meste af alt tøj i butikken på under 45 minutter..så kom vi ud med 4 par jeans, 3 t-shirts, 2 fede skjorter, 1 par hummelstøvler og 1 par hummelsko...ja og 10 par nye strømper. Jeg kunne dog ikke overtale ham til "bjergtrøje" undertøj ha ha..! Da vi kom hjem til mig, tog vi lige en kop kaffe, og Jaz var fuldstændig i chok over alt det han havde fået..og alt i alt til 2500?!! Og det var sq smart!

Stolt skrev Per til Karina..ingen tvivl..det havde også været en god oplevelse for Per at blive en "ny" fyr..nu han er igang med arbejdet på at finde en kæreste. Karina og jeg er jo begge på de lyserøde skyer..og kommer bare ikke ned igen!!

Uhhha..Niels er ski dejlig!! Glæder mig vildt..er nemlig inviteret på weekendtur på Silkeborg-søerne..med overnatning på vandet..forhåbentlig i båden ;) Godt nok med planer om lige at tage vores løbesko med...FEDT!! Det er sq livet.

Planen i morgen er et besøg af Karin far Århus...og så se om jeg ikke kan få lidt mere styr på hjemmet..bare lidt ;) Kan faktisk godt begynde at lide...ting tager tid..og ikke alt skal vaskes i 3-dobbelt salmiakspiritus...så Karina..du kan godt stoppe med at ligge mere ind i mit dueslag på arbejde..jeg arbejder på afvænning ha ha ha....

fredag den 1. juli 2011

Gården holder fri! Og jeg løber!

30/6

Dagen startede ret gråt. Og kroppen var ret øm, efter dagen i går med gården!
Men jeg skulle ud i dag. Lynge var med på en "løbe-date" når hun kom hjem. Hele formiddagen røg dog alligevel hurtigt. Der skulle lige handles ind, da Maja kom hjem fra lejrtur senere, og Per ville komme ned til aftensmad..og "profil-opbygning".

Efter Maja var hentet (tak for lån af bil Per!) så var det i løbetøjet. Skrev til Lynge "Søndersø..basta!" Ellers vil hun konstant løbe vores vinterrute.

Sport
Løb
Starttid
30-06-2011 17:31
Distance
6.90 km
Varighed
40m:52s
Gns. hastighed
5:55 min/km
Max. hastighed
4:47 min/km
Kalorier
415 kcal
Højde
56 m / 100 m
Elevation
41 m ↑ / 40 m ↓

Hun kunne så ikke huske hvornår hun sidst havde været rundt om den sø, så det var vist et fint valg! Der blev snakket..og ja...emne...behøver jeg vist ikke nævne. Hun mente ikke det kunne blive andet en kanon! Og jeg var utrolig glad..og det er jeg bestemt. Fortalte så også..at næste fredag..suser madonen til Holstebro..som blot virker som en lille smut-tur væk. Glæder mig! Om det så står ned i stænger og en stiv vestenvind med 18 m/sek..så kan ikke det tage lysten fra mig. Niels har en plan...om at der skal være en lille udfordring med hans Kajak. Og tro mig...jeg skal nok kæmpe for ikke at få kold vand på mig :P

Resten af aftenen fløj bare afsted...Per der skulle have hjælp på pc..eller ungerne...så "min tid" blev lige sat på standby..men det jeg ikke når i dag..render ingen steder :P

Da jeg er sat på til at løbe knap et ½ marathon til 24-timers-løb om ca en mdr med start kl 04:30??!! Så er Per og Lynge opfordret til vi skal til at på længere ture nu! Så hvile-dag med pigerne og så lige lidt i gården..er planer for i dag..og ellers tidlig start i morgen..en tur til Bruunshåb i løbesko. Det var meningen Per og jeg skulle på cyklerne..men vejret ser ikke for godt ud...så luksus-rytterne..løber!

Hvad f... laver du oppe nu!!

Oplevet d 29/6 og skrevet d 1/7)

Kl 04:15...røg der en sms ind (tlf er ikke på lydløs da Maja er på lejr..og ja man er jo mor) ..det var fra Per.. "Hva..kan du ikke høre om mine hylder er kommet når du skal ned til udlejeren i dag?".. Heidi svare meget kort "HVAD FANDEN LAVER DU OPPE NU!!!" Per kunne bare ikke sove..og troede jeg var på lydløs. Skrev så..næste gang du er oppe på det her tidspunkt, skal du godt nok komme med en bedre undskyldning ha ha. Ej..jeg var vist godt træt, havde knoklet fra morgen til aften nede i gården. Og dog en fantastisk afslutning..fik en rigtig god laaaaaang snak med Niels (Jaz holdte regnskab og kom grinene i baggrunden med ordene "ej teenager"..timerne er ikke offentlige). Det kan nu godt være..men han har godt nok fået mig til at mærke de dejlige rolige ting ved kærligheden. Intet hokus pokus..bare ja..hammer dejlig! Han er så lystfisker..eller kystfisker eller ja..han har en fiskestang eller 2. Og jeg kan ret meget fornemme, det har en ligeså stor plads ved ham, som mit cykling og løb. Hans datter har set et billed af min cykel, og synes den er sej..så hende tager jeg ski med i "pakken" ha ha...!

Trods den tidlige start var dagen ret så positiv! Først var jeg nede på udlejers kontor, for jeg skulle låne en stiv kost, og noget round-up. Hvad skal du dog bruge det til, spurgte Jesper som er ansat hos Knud V. Jamen feje og så ellers få fjernet alt det l... der står rundt om i gården! Så hjem og i sving. En time inde i arbejdet, så kom Knud V (ham der ejer ejendommen) selv i høje person ;) han ville lige aflevere en fin gave til mig..og jeg skulle endelig skrive mit eget navn på det..så jeg fik en sprit ny kost og en spade. Han ville lige op og se hvad jeg rendte rundt og lavede. Han fik så den tåbe til at fjerne den bil som konstant holder i vejen. Og videre i dette indlæg kan jeg så fortælle, Jaz sagde han inspicerede "området" igen i går, da han fulgte efter Jaz om i gården og spurgte om hn "hørte til her, siden hun parkerede hendes cykel i gården". Hun måtte så fortælle kort, at hendes mor var Heidi..ha ha så var det på plads og i orden.) Så en time efter Knud havde været her, dukkede Rene op, som er Knuds søn. (Han viste mig lejligheden i sin tid). Jeg havde ikke lige hørt ham, da jeg sad og var ved at plante blomster i krukkerne. "Hva pokker har du dog gang i?". Jamen Rene, fik jeg sagt, jeg sagde jo da jeg sagde ja tl lejligheden, at det rod blev kke ved med at stå på! Jo det kunne han nu godt huske, og synes faktisk det så ret godt og hyggeligt ud. Så fik han lige en rundvisning på bagtrappen, som er ryddet, fejet og vasket. Det samme med kælderen. Han var dejlig positiv! Han havde så aldrig været i kælderen i denne bygning, så måtte lige vise ham "det hemmelige" rum. Der har i sin tid været en vinhandel i bygning, og under den..et lille hemmelig rum. Der står det fedeste langbord, med to søjler i mellem. Er ret sikker på i velmagtsdagene har det været brugt til aftener med vinsmagning. Rene kom med forslaget "jamen her kan du jo åbne en lille "smugkro"..he he..ja hvem ved. Han viste mig så opgangen i den anden bygning som de er i fuld gang med at gøre i stand. Vores er den næste. FEDT!! Så måtte jeg jo lige sige.."altså Rene, vi må lige tale om den "bodega-røde" farve bygningen har..det er altså ikke en der sælger! Nåh..nej det var der noget om..men..du vil lige have opganen først, ik?? Jo..det vil jeg faktisk rigig gerne. Den minder mest af alt om en opgang, beboet af MC Hans og hans barske Pitt-bull. Lejligheden jeg er i, er formet som et U, så står du i køkkenet, kan du ikke høre hvis nogen banker på. Så der er et par smadret ruder i døren, der er erstattet af træ. På den anden side..har vi ro i opgangen..for tror det skaber en vis respekt ha ha.. Nå jeg måtte videre med arbejdet.

Da jeg så var ved at feje i gården, kom en lidt kraftig herre hen til mig. Det viste sig så at være ham der har butikken under mig. Han spurgte "hva styrketræner du?" og pegede på mine overarme. (Ja..jeg ved ikke hvorfor..men dem høre jeg ret meget for!) Ja..det gør jeg..men kun med kosten! Han har så været tidligere fitness-træner. Vi talte om løst og fast. Jeg fortalte så om familie-sammensætningen, og han måtte sige til hvis der var noget larm. Og det kan der jo godt være, når Jaz også bor her for en stund. Fortalte så også hun søgte jobs, så hun kunne få til et indskud. Straks sagde han.."send hende lige ind til mig...og kan vi låne din gård til at snakke i?". Hjertens gerne! Så nu har hun så job! FEDT!!!

Der kom så en lidt trist sms fra Per senere. Hans humør var helt der nede hvor det er rigtig sort. En opring til ham, gjorde jeg synes det var vigtigt lige at smutte ned af gaden med en flaske rødvin. Tror det lige var en krise over alle de ting der pludselig er forandet i hans liv. Så han fik lige et par kærlige klap på kinden, og lovning om, at både Karina og jeg altid er der, selvom både hende og jeg har mistet fodfæstet total (Noget med det der dejlige kærlighedsliv ;) ). Så nu har vi fåe grønt lys, til at hjælpe med både hans bolig-indretning og ja en lille fin profil på nettet! Og det sidste er bare ikke nemt, når man virkelig er den generte type!! Men tro på det mig selv..kom så..!

Der var ingen løb eller cykling i dag..havde trænet nok i gården..så meget jeg troede jeg havde fået en fibersprængning på baglåret!