Sidevisninger i alt

onsdag den 24. april 2013

En dobbelt op - tak..med ekstra vind til mig!

At teste en form er en ting..og at fordoble distancen af de km du tester din dårlige form på er ikke bare en anden ting, men en fuldstændig tåbelig ide ..hvis du har det svært nok med at overleve resultatet af den lille testtur.

Men..dem som kender mig ved - "klogere er hun bare ikke". Så skal jeg alligevel vel skuffe jer..og fortælle..den manglende klogskab er blevet værre i takt med alderen:

Hvem fanden tager ud og i så elendig en cykelform med en 6 år yngre model, der har dyrket Ironman x flere, sidst hun vandt et løb - fjorden rundt 2011 (105 km) gjorde med et snit på knap 41 km/t og jeg mener det var 2 timer og 18 minutter det hele blev gjort på. Hun er vestjyde..vant til at cykle i modvind. Så behøver jeg bare ikke sige mere vel... jo at de 2 år hvor hun har sat det hele på standby, bestemt ikke hjalp på min selvtillid og ordene "ja ja Heidi..det skal nok komme"!

Nå men på selve turen - (stadig præget af jeg intet speedometer har der fungerer) måtte sætte min lid til endomondo. 60 km på tiden 2:22. (25,33 i snit). Mette synes lige hun ville oplyse mig om hendes sidste observation på DMI - 11 sek/m fra vest, vindstød op til 20. Perfekt vejr at træne i..for vestjyder ;)

Vi tog den tur jeg kalder Virksund-turen. Dog lidt anderledes af hvad jeg plejer. Tog gennem Rødding og videre over skals. Modsat vej af hvad jeg "plejer". Så det var jo faktisk nær en helt ny tur!

Mindes dog at bakken i Fiskbæk er noget mere spændende at køre nedad, end op når det er sidst på turen og med de odds jeg ellers har beskrevet. Vinden var total styg de første 40 km og lige ind i ansigtet. Så blev det til sidevind de 13 km og de sidste 7 km fik jeg så belønningen af at have givet alt i mig.

Vi fik dog snakket en del trods alt. Og må sige Mette gjorde en del for at overbevise mig om, den form slet ikke var så dårlig endda. Peptalk tror jeg det hedder ;)
Vi skiftes til at trække, dog måtte jeg erkende ved Virksund, at jeg godt kunne mærke de få muskelfiber der stadig hang sammen i lårene - var på overarbejde. Så er det mere end fantastisk at være afsted med en sej vestjyde! Mette tog en god tørn på denne strækning!!

Inden vi skiltes, mente hun bestemt at det havde været hyggeligt og godt og hun var klar på et par ture mere. Der er ingen tvivl om at hvis jeg snart skal i bedre form, er hun bestemt en god drivkraft!

I dag dagen efter..jow det kan mærkes, men overlever!!!



lørdag den 20. april 2013

En første tur spækket med gode indtryk og dejlig afslutning.


Kom op i rimelige tid. Havde sat formiddagen af til en lille starttur på racer. Jeg ved ikke helt hvorfor, men en test-tur på formen ..ja det ender med at blive øbakker. Og nej - det er jo ikke bakker som Grejsdal, men lige de få bakker der er, der får man indtryk af hvor dårlige denne ofte nævnte "grundform" er. Jovist.. grundform - når det gælder cykling..hvor mange år går der før man kan sige at denne grundform ikke ejes længere?

Nå men jeg havde knap nået at kysse kæresten farvel, før jeg intet signal fandt fra speedometer-sensor. Hm..havde skiftet batteri i både ur og wear-link..hvad jeg så ikke lige var klar over er... at speedsensor ikke er med udskiftlige batterier. Så der skal købes en ny, før jeg kan se hastigheden. Var nu også helt ok med at hastighed ikke kunne måles i dag. Kadencen fungerede dog..og det var fint. Nu har ham den sure ;) formand i RCK-cykling lært mig at den skal holdes omkring 80 (+-) så skal det nok gå.

Fortsatte så vældig, og denne tur skulle jo bare gå direkte til Tapdrup og videre. Jeg var lige nået til det lange hvide hegn før jeg så en anden rytter. Var så kommet så tæt på denne rytter, at jeg havde den tanke - "hm..overhaler jeg, ved jeg der sikkert kommer denne..NÅ..det finder jeg mig ikke i" og lige der - er min første tur IKKE til disse pudsige "kampe".

Kom så op på siden af denne rytter - som var en jævnaldrende kvinde. Jeg sagde pænt "bare rolig, du tager mig snildt på bakkerne..er min jomfrutur i år" .. Hun smilte venligt og sagde.."Ej..det er min anden tur i år".

Jeg fortsatte..og kors i hytten kære mor..jeg er i dårlig form! Jeg havde dog en ting jeg havde bestemt mig for! Jeg VILLE blive i sadlen på ALLE bakker - der var ikke nogen grund til at spilde mere energi end jeg brude lige på denne tur. Jeg holdte dette!!

Jeg var lige på det stykke mellem Vejumbro og Tapdrup, da der pludselig var en skygge ret tæt på mig og den kom fandme stærkt!! Af ren refleks løfter jeg min venstre arm fra styret og berører/skubber dettet frem ad- væk fra mit styr/fordæk!! Det var et rådyr i fuld galop over vejen! Jeg kunne have påkørt den - selvom det nok var var mig der var ramt af skaderne og ikke den. Et midelaldrende ægtepar i en lille blå bil var stoppet. De sad som forstenet i bilen med åben mund! Mand fik dog rullet ned og og råbte om jeg var helt ok. Jo tak fik jeg svaret. Det gik så stærkt det hele, at det var først en km senere det gik op for mig hvor galt og hvor urealistisk det lige var!

Nå men jeg kom på den anden side af Tapdrup. Her fik jeg så igen en skygge på siden, men denne gang mere fredligt! Det var så den kvindelige rytter fra før. Hun havde lagt bag mig en del af vejen, men padlet til og kom op til mig. Vi fik snakket om løst og fast..og faktisk ret enige om vores form og tempo passede fint sammen. Hun har dog La marmotte i sigte..og jeg har bare en bedre form og et par cykelløb i sigte. Vi blev enige om vi muligvis godt kunne træne smamen, så jeg fik hendes nr..så det var jo en vældig begivenhedsrig start på en cykelsæsson.

Små 30 km blev det til med snit ca 25 og lige lidt over en time..

Hjem til min ufattelige dejlige kæreste, en del havekrukker der skulle "pottes" også lige "Krondyr på grill" tilberedt på bedste måde.



Man skal huske anerkendelse..havde lige besøg af Iben (kollega/nabo) og hendes mand..hvor vi talte om hvor vigtigt det er at sige de ting man virkelig værdsætter...... Og jeg elsker bare alt ved Niels! Men hans køkkenkunst..er uovertruffen superb! 


Det er ikke kun fisk han kan tilberede.....


Velbekomme...... og god weekend...

mandag den 15. april 2013

Det er ski sandt!

Jeg kommer her med en trussel...!
 
Onsdag.. der skal cyklen gøres klar! Pusses..nusses..og forkæles! Lørdag morgen! HVIS vejr holder..er jeg afsted..for at tjekke min dårlig form! Nu skal det være!

 
 

YOLO....!!

onsdag den 10. april 2013

Jow da..er her endnu!

Tiden er bare gået, og jeg har fået en del erfaring på et nyt område. Fiskeri.
Men nu må jeg lidt tilbage i mit eget igen, og spænde hjelmen! Løbeskoene har dog været igang trods fiskeri.

Cyklen skal pudses i år, gøres vej-klar. Vil dog ikke lave nogle mål, men bare cykle til jeg er tilfreds! Håber så lidt Niels, Lynge eller Mette stadig vil med på nogle ture.

Tiden er gået, og ja Maja´s konfirmation står for døren. Så efter 5. maj sker der noget igen.

Tiden har dog ikke været spilt. Jeg har været med i et ufattelig spændende projekt!

"Hønsestrik"!

En Amerikansk kunstner Lisa Ann Auerbach skulle lave en udstilling til Malmø kunsthal.

De manglede modig mennesker til at sige ja til at gå igang med disse omfattende sweater! Her er jeg så lidt stolt over min kollega Lotte H spurgte om jeg ville være med!

Det omhandlede så hele 25 stk i voksen str fra str 36 til 46!

Men synes i lige skal se hvad det blev til!


Det var så nogle af dem...

Her er så alt personalet og lidt ekstra lånte folk. Men der mangler kun en trøje, for at de alle sammen er der.

 
 
Designeren bag dette projekt bringer politiske budskaber ud via "hønsestrik".
 
 
Der er så også udgivet en bog med billeder af vores trøjer..
 
 
Men alt i alt er der nu også strikket en del meter garn af andre projekter siden. Men tja..hvem ved hvornår jeg er tilbage :P