Sidevisninger i alt

mandag den 12. september 2011

Så meget fylde og mening..

Der er bestemt ikke stille i mit liv, der imod er det blevet spækket med oplevelser af den helt rigtige slags..

Hvilken oplevelse jeg skal starte med ved jeg faktisk ikke.. men jeg har erkendt..at der er så meget at skrive om, men så lidt tid at gøre det..og jeg skal være ret ærlig..så er tiden til oplevelserne mere vigtig end at sidde og skrive om dem..så jeg har bestemt mig til at tage nogle af dem kort.

Niels har virkelig ramt rigtigt ved at introducere mig for hans båd. De stunder vi har haft i den, føles som en ferie fra hverdagen i månedsvis..selvom det kun er en weekend? Absolut fantastisk!

Vi har haft et par ture i Silkeborg søerne, bla med Ild-regatta. Her blev jeg så præsenteret for hans bror og hans familie.


Absolut herlige mennesker. Der var en del oplevelser, bla at hans bror (der ikke er en ferm svømmer) som i et ihærdigt forsøg ville undgå at falde i vandet..og derved holdte kortvarrigt fast i antennen på både inden han måtte sande den kamp ikke kunne vindes..
Et besøg af min kollega og cykelveninde Marianne og hendes datter på båden, som sejlede med os ud da alle bådene med lys sejlede...SÅ flot!


Det blev til rigtig mange hyggestunder med Niels. Han har bare så mange positive ting, som han har bragt ind i mit liv.

Efter at have mødt hans forældre..så ved man jo hvad man kan vente sig af kæresten..og det siger jeg JA tak til. Vi kørte fra Viborg ved 8-tiden en lørdag morgen, for sammen at kunne nyde udsigten ud over vandet med morgenkaffe og rundstykker på stranden ved Vorupøre.


-og derefter var vi i Stenbjerg..hvor der var krabbeklør (dette var et helt nyt emne for mig!!) på menuen..en udfordring. Men nu er jeg jo vant til Niels skære min mad ud... ;) så helt galt kunne det ikke gå..og derefter havde hans mor lavet de lækreste pandekager med lammekød!!! Og ja...min favorit er jo lam..så jeg var solgt! Pigerne, Niels og jeg tager så der op i efteråret og holder lidt ferie sammen i deres hus..det bliver rigtig godt!
Ugen før det...ja der har han så inviteret mig til Sverige..med båd..så jeg tror da nok lige amatøren her..må improvisere..og se af at få en laks på krogen på minimum 12,8 kg... bare lige for at vinde lidt respekt ha ha ... Jeg glæder mig som tosset. En uge..i både båd og hytte..med den lækreste fyr i verden..er der dømt råhygge og kærestestund..det tror jeg da nok lige! Jeg skal have lært at fiske!!

Om søndagen..meget tidlig tog vi til stranden..nær Oksbøl..her fiskede Niels..mens jeg fik strikket på trøjen, som hans datter Maria havde bestilt..
Som jeg sagde til Niels´ kammerat vi mødte dernede.."er man forelsket, når man synes han ser fræk ud- selv i et par vaders..he he..?? Og det mente John bestemt! Mere usexet beklædning fandtes ikke sagde han.

En af disse pragtfulde ting, som han også har taget med sig, er hans datter Maria. Så nu er der 3 piger i mit liv..med nøjagtig 6 år mellem hver. Perfekt! Maja og Maria er som pot og pande. Når vi har Maria er der dømt danseshow og liv i lejligheden. De enten sætter hår, klæder ud, sidder og laver "sweet home" bøger eller har gang i vinduesmaling. Der bliver set film..med sofa-hygge til alle dem sofaen kan rumme...når man nu hygger mest på langs..for så kan far nusse benene og Maja håret..så man falder i søvn ret hurtigt!


Vi har haft en weekend i Holstebro..hvor pigerne i samarbejde fik lavet dessert til os..frugtsalat!


Maja har formået at hive sig selv op i skolen..og er bare glad og klar til hvad den byder hende. Dog har der været et tragisk dødsfald af en klassekammerat, som virkelig har fyldt meget, både ved Maja og resten af klassen.
Efter Jaz så lige er flyttet ud i hendes helt eget..ja så nyder Maja at være hjemmets enebarn..og dog er det alligevel hyggeligere, når Maria lige er her til at være sammen med.

Jaz er som sagt flyttet..og er utrolig glad for selv at have kontrollen over hvad der skal være i hjemmet. Køleskabet er gabende tomt..for leverpostej er "sq" da vanvittig dyrt..når man selv skal købe det!

Niels har været en stor hjælp, både med flytning og med lige at få styr på de vigtigste ting..når mor nu bare er støj...

Siden jeg har mødt Niels, er min puls for første gang kommet under de 80. Jeg er blevet hvad man kalder livsnyder..på den fedeste måde. Han har så dejlig en personlighed, som er afsmittende på både mig og pigerne. Han er ski meningen med livet!

Cykling er der ikke noget af pt..jeg er blevet luksus-rytter..og vil mene jeg har fået de placeringer jeg skal have, og vil nok mest af alt -glæde mig til at starte op næste år..og lave det til en fælles glæde for os begge to. Pt løber jeg med Lynge et par gange om ugen, og det har jeg det rigtig godt med.

Jeg har haft (og har stadig) et par bestillinger på håndstrikket trøjer..og det er rigtig dejligt at sidde og slappe af med..

Vi er ikke helt på plads i lejligheden endnu..men det haster heller ikke, for den 1 oktober kommer resten..som er en mangel. Niels flytter ind..og så er der dømt familieliv. En stor glæde ikke kun for mig, men bestemt også for Maja og Jaz. De har godt nok ventet længe på at jeg fandt den helt rigtige. Og det er han!!

Der er så meget mere at skrive..om ham, men tror faktisk godt han kan blive lidt forlegen...så må nok hellere stoppe..med ordene..hold op hvor har jeg bare været så pokkers heldig!

Det sidste jeg så lige vil slutte med..er en tak til mine kollegaer, ledere og andet godt fra min arbejdsplads, som havde indstillet mig til en "belønning" for at yde en ekstra indsats..uden jeg vidste det. Takker for det skulderklap/ros, som for mig er en anerkendelse for, at jeg gør mit job godt..både for arbejdet men mest af alt for mine kollegaer. Takker for det flotte beløb der efterfulgte. I er ski bare det hele værd!

Med alt det..der er sket..ja så kan jeg jo takke Maja for at have tålmodighed for at hendes mor af og til går kold på sofaen efter en arbejdsdag..og alligevel får jeg et kys på kinden, når hun synes jeg har hvilet mere end den halve time..tak skat.

Niels..har bestemt også været med til at min energi og helt sikkert humør (som en del af rosen gik på) har og er helt i top..du giver mig godt nok så meget dejligt fra dit hjerte..


Niels..og hans cobb-grill..weee det er godt!


En morgenstund der ofte huskes..kanon udsigt at vågne op til..og derefter at nyde i fulde drag med morgenmaden!

Lige et frisk foto fra i går...pigerne ville bare gerne hjælpe med at sprøjte vand..nærmere gøre gården fin..så begge tøser gik til den..med morskab!