Sidevisninger i alt

lørdag den 28. januar 2012

Livsnyder....med alt godt!!

Mellerud.. er det ved at være så længe siden der sidst er blevet skrevet??? Tiden flyver..og fyldt med gode oplevelser! Måske derfor det hele går så stærkt!

Men jow..jeg har været på cykel 1 gang i år..trods jeg måtte søge efter "helten" efter at have skiftet slange nr 2 i silende regn..frosne fingre..så var det en fed tur! Bestemt jeg glæder mig til flere ture med kæresten.

Efteråret er gået med efterårs ferie i Stenbjerg ved "svigerforældre" der pænt lånte os hytten mens de var udenbys. Så tøserne (Maria og Maja) nød vinden og vandet i fulde drag. De to tøser er super glade for hinanden. ¨så glade at Maja på facebook skrev hun havde verdens bedste lillesøster, og Maria i bilen svarede Niels, at det bedste ved Viborg var at hun havde fået en storesøster.

Når Maria er her, ser vi ikke meget til pigerne, og selvom Maja har veninde på besøg, er Maria på værelset!

Efteråret bragte også Niels til Viborg, så vi nyder at være under samme tag. Lynge er ret imponeret over ham...mens hun og jeg løber tidligt lørdag morgen, jamen så står han op og bager frisk franskbrød..så morgenmaden er klar, når jeg lige har været i bad. Pigerne har han så også sørget for..og det er blot en af den million ting jeg er blevet - og bliver forkælet med.

Jeg løber jo stadig, men kun til "husbehov". Jeg er endelig nået dertil, hvor motion er for lysten og ikke konkurrencens skyld. Har fået de fine placeringer jeg kunne ønske mig.

Designstrik har et projekt i gang, som jeg via en kollega er blevet en del af. Ret så spændende!! Så jeg skal have strikket et par trøjer, der skal med på kunstmesse i Malmø palmesøndag. Super cool!!

Der er så også et andet projekt i gang. På jobbet fik jeg denne idé, at vi nu efterhånden er så opdelt i grupper, og nye er kommet til, så hvordan får vi bedre kontakt med hinanden og lære hinanden bedre at kende på kryds og tværs? Det gør vi da ved at lave et par "kreative dage" om mdr. Hvilket har givet så positiv respons, at vi både kan låne lokale på sygehuset og at vi udover har arrangeret en månedlig lørdag, med "Mads & monopolet", morgenbrød (og en lille dram) og rent hygge en lørdag. Det holder vi så på skift hos hos hinanden. Sidste kreative dag mødte 3 stk op selvom de havde fri, så det er en super succes!

Jeg havde så en lørdag hjemme, blandet med både kollegaer og veninder. Selv Mette Rohde (tidl chef) er begyndt at strikke..og selvom det var svært for hende at indrømme, så måtte hun sige det faktisk var ret sjovt og hyggeligt!

Den lørdag..tog manden stangen i hånden og sørgede for vi fik varmt mad på bordet! Han tog til Mariager og fangede en havørred på 4 kg, som så blev smidt på weber. Fantastisk kæreste..og nej..han er ikke til salg ;)
Vi havde dog en ret underlig oplevelse med fisken. Selvom den var "slagtet" timer forinden den blev skåret i bøffer til Jasmine (Niels må synes hun har så godt af frisk fisk ;) ) så sprællede den, selvom den lå der uden hoved. Maja fik filmet det, men det var ret svært, for hver eneste gang Niels skar igennem rygmarven, den slog med halen, så fik hun et chok og kamera rystede.

Jasmine nyder stadig livet ude i hendes egen lejlighed...og hendes backup er vist Niels. Så snart der er noget praktisk.. er det opkald til Niels! Han måtte i dag rede hende fra et vandpumpe-problem. Hun skulle skifte filter ved fisk på jobbet, men hun mente hun havde ødelagt iltpumpen. Tror ikke lige hun kunne overskue at skulle fortælle hendes chef det, efter hun irettesatte ham en morgen han ville ringe og give hende en skideballe. Jasmine sagde så til chefen i telefonen "hvis du har tænkt dig at give mig en skideballe - så kan du møde op her inde i butikken og give mig den - og IKKE i telefonen!" Godt skat! Hun skal sq nok blive til noget..hende ved man hvor man har!

Vi holdte jul hos min far..Niels, Jasmine og jeg..et par brødre med påhæng. Stille og roligt.

Tiden flyver bare..jeg er pt på fuldtid, da jeg tilbød mig, pga langvarrig sygdom hos min bedste kollega Peter. Nu var jeg så på stuen da hans kone blev opereret, så ved Peter skal gøre mig en tjeneste når Niels skal have ordnet knæet. Kun de bedste..når han skal fikses, nøjagtig som Peter ville med Ingrid - hans kone!

Jeg har så aldrig i mit liv været så meget i balance som jeg er nu. Så meget ro i livet, savner INTET..har alt..! Mine børn elsker ham, jeg gør og livet er bare super!

Det bliver rigtig svært når han i foråret skal x flere til Møn og forsørge familien med fisk..det bliver frygtelig! Men er det ikke også sådan man finder ud af, at man har fundet det rigtige?

Der er dog en ting jeg mangler..at møde Niels bedstefar! Han er en ener, som min egen mormor var.

Der er rigtig meget mere at skrive..men skal have noget søvn..så en dag, når der er ved at være bund i projekter..så kommer der pludselig noget....













Ell