Sidevisninger i alt

fredag den 10. maj 2013

Ny ringklokke..!

Jow..hvem kender ikke den fornemmelse at få en ny dims..om det så er en ringklokke til cyklen, en stripper til fisketuren, en ny neglelak..så kan man bare ikke vente med at få den eller det i brug!

Jeg har fået en ny speed-sensor! Så der er jo helt fantastisk at se både hastighed og hvor mange kilometer man har kørt indtil videre mens man cykler! Det har så ikke kunne lade sig gøre på de sidste ture, andet end med endomondo - som ikke just er helt præcis men så godt som. Den gamle sensor var flad og der kan ikke skiftes batteri i.. smart???

50 km på 2:12. og  22 i snit.

Havde så fået Niels med på turen i dag som makker. Det var rigtig godt. Vi cyklede til Rindsholm, Demstrup, Virum, Lysgård, Dollerup og hjem. Det startede ud med modvind..regn og lige rigeligt gråt vejr. Men vi klarede det fint. Og da vi drejede mod Lysgård kom belønning, side/medvind og så lige bakker hjem. Der var ingen klager på noget tidspunkt selvom det var Niels første tur i år. Synes det er godt gået!! Han er sq en sej kæreste!!

Hjemme til kaffe..bad og projekt barnedåb. Har en niece der skal døbes den 26..og der skal lige laves lidt til!

I morgen er det Saltum uldfestival med kollegaer (Kop og Lotte H..og Lotte´s søster). Rigtig tøsehygge med masser af uld og ideer!

Niels kridter fiskestangen..så en forhåbentlig god "hobby-dag" til os begge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar