Sidevisninger i alt

onsdag den 24. april 2013

En dobbelt op - tak..med ekstra vind til mig!

At teste en form er en ting..og at fordoble distancen af de km du tester din dårlige form på er ikke bare en anden ting, men en fuldstændig tåbelig ide ..hvis du har det svært nok med at overleve resultatet af den lille testtur.

Men..dem som kender mig ved - "klogere er hun bare ikke". Så skal jeg alligevel vel skuffe jer..og fortælle..den manglende klogskab er blevet værre i takt med alderen:

Hvem fanden tager ud og i så elendig en cykelform med en 6 år yngre model, der har dyrket Ironman x flere, sidst hun vandt et løb - fjorden rundt 2011 (105 km) gjorde med et snit på knap 41 km/t og jeg mener det var 2 timer og 18 minutter det hele blev gjort på. Hun er vestjyde..vant til at cykle i modvind. Så behøver jeg bare ikke sige mere vel... jo at de 2 år hvor hun har sat det hele på standby, bestemt ikke hjalp på min selvtillid og ordene "ja ja Heidi..det skal nok komme"!

Nå men på selve turen - (stadig præget af jeg intet speedometer har der fungerer) måtte sætte min lid til endomondo. 60 km på tiden 2:22. (25,33 i snit). Mette synes lige hun ville oplyse mig om hendes sidste observation på DMI - 11 sek/m fra vest, vindstød op til 20. Perfekt vejr at træne i..for vestjyder ;)

Vi tog den tur jeg kalder Virksund-turen. Dog lidt anderledes af hvad jeg plejer. Tog gennem Rødding og videre over skals. Modsat vej af hvad jeg "plejer". Så det var jo faktisk nær en helt ny tur!

Mindes dog at bakken i Fiskbæk er noget mere spændende at køre nedad, end op når det er sidst på turen og med de odds jeg ellers har beskrevet. Vinden var total styg de første 40 km og lige ind i ansigtet. Så blev det til sidevind de 13 km og de sidste 7 km fik jeg så belønningen af at have givet alt i mig.

Vi fik dog snakket en del trods alt. Og må sige Mette gjorde en del for at overbevise mig om, den form slet ikke var så dårlig endda. Peptalk tror jeg det hedder ;)
Vi skiftes til at trække, dog måtte jeg erkende ved Virksund, at jeg godt kunne mærke de få muskelfiber der stadig hang sammen i lårene - var på overarbejde. Så er det mere end fantastisk at være afsted med en sej vestjyde! Mette tog en god tørn på denne strækning!!

Inden vi skiltes, mente hun bestemt at det havde været hyggeligt og godt og hun var klar på et par ture mere. Der er ingen tvivl om at hvis jeg snart skal i bedre form, er hun bestemt en god drivkraft!

I dag dagen efter..jow det kan mærkes, men overlever!!!Ingen kommentarer:

Send en kommentar