Sidevisninger i alt

lørdag den 20. april 2013

En første tur spækket med gode indtryk og dejlig afslutning.


Kom op i rimelige tid. Havde sat formiddagen af til en lille starttur på racer. Jeg ved ikke helt hvorfor, men en test-tur på formen ..ja det ender med at blive øbakker. Og nej - det er jo ikke bakker som Grejsdal, men lige de få bakker der er, der får man indtryk af hvor dårlige denne ofte nævnte "grundform" er. Jovist.. grundform - når det gælder cykling..hvor mange år går der før man kan sige at denne grundform ikke ejes længere?

Nå men jeg havde knap nået at kysse kæresten farvel, før jeg intet signal fandt fra speedometer-sensor. Hm..havde skiftet batteri i både ur og wear-link..hvad jeg så ikke lige var klar over er... at speedsensor ikke er med udskiftlige batterier. Så der skal købes en ny, før jeg kan se hastigheden. Var nu også helt ok med at hastighed ikke kunne måles i dag. Kadencen fungerede dog..og det var fint. Nu har ham den sure ;) formand i RCK-cykling lært mig at den skal holdes omkring 80 (+-) så skal det nok gå.

Fortsatte så vældig, og denne tur skulle jo bare gå direkte til Tapdrup og videre. Jeg var lige nået til det lange hvide hegn før jeg så en anden rytter. Var så kommet så tæt på denne rytter, at jeg havde den tanke - "hm..overhaler jeg, ved jeg der sikkert kommer denne..NÅ..det finder jeg mig ikke i" og lige der - er min første tur IKKE til disse pudsige "kampe".

Kom så op på siden af denne rytter - som var en jævnaldrende kvinde. Jeg sagde pænt "bare rolig, du tager mig snildt på bakkerne..er min jomfrutur i år" .. Hun smilte venligt og sagde.."Ej..det er min anden tur i år".

Jeg fortsatte..og kors i hytten kære mor..jeg er i dårlig form! Jeg havde dog en ting jeg havde bestemt mig for! Jeg VILLE blive i sadlen på ALLE bakker - der var ikke nogen grund til at spilde mere energi end jeg brude lige på denne tur. Jeg holdte dette!!

Jeg var lige på det stykke mellem Vejumbro og Tapdrup, da der pludselig var en skygge ret tæt på mig og den kom fandme stærkt!! Af ren refleks løfter jeg min venstre arm fra styret og berører/skubber dettet frem ad- væk fra mit styr/fordæk!! Det var et rådyr i fuld galop over vejen! Jeg kunne have påkørt den - selvom det nok var var mig der var ramt af skaderne og ikke den. Et midelaldrende ægtepar i en lille blå bil var stoppet. De sad som forstenet i bilen med åben mund! Mand fik dog rullet ned og og råbte om jeg var helt ok. Jo tak fik jeg svaret. Det gik så stærkt det hele, at det var først en km senere det gik op for mig hvor galt og hvor urealistisk det lige var!

Nå men jeg kom på den anden side af Tapdrup. Her fik jeg så igen en skygge på siden, men denne gang mere fredligt! Det var så den kvindelige rytter fra før. Hun havde lagt bag mig en del af vejen, men padlet til og kom op til mig. Vi fik snakket om løst og fast..og faktisk ret enige om vores form og tempo passede fint sammen. Hun har dog La marmotte i sigte..og jeg har bare en bedre form og et par cykelløb i sigte. Vi blev enige om vi muligvis godt kunne træne smamen, så jeg fik hendes nr..så det var jo en vældig begivenhedsrig start på en cykelsæsson.

Små 30 km blev det til med snit ca 25 og lige lidt over en time..

Hjem til min ufattelige dejlige kæreste, en del havekrukker der skulle "pottes" også lige "Krondyr på grill" tilberedt på bedste måde.Man skal huske anerkendelse..havde lige besøg af Iben (kollega/nabo) og hendes mand..hvor vi talte om hvor vigtigt det er at sige de ting man virkelig værdsætter...... Og jeg elsker bare alt ved Niels! Men hans køkkenkunst..er uovertruffen superb! 


Det er ikke kun fisk han kan tilberede.....


Velbekomme...... og god weekend...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar